Haberler

Yeni Mesleğini Bu Sözlerle Açıkladı

Güncelleme:

Türkan Şoray'ın kızı Yağmur Ünal önceki gün Nişantaşı'nda bir güzellik merkezinden çıkarken objektiflere yansıdı. Cilt bakımına geldiğini söyleyen Ünal, artık yapımcı olduğunu ve oyuncuymuş gibi sanılmaktan rahatsız olduğunu söyledi. İşte detaylar...

"Ben fazla oyunculuk yapmadım, daha önce annemin yönettiği bir işte yer aldım" diyen Yağmur Ünal, kendisine sürekli bu yönde soru sorulduğu için şaşırdığını anlatıp "Beni oyuncu sanıyorlar ama öyle değilim, artık ben yapımcıyım! Kamera önünde değil, arkasındayım. Yapımcı olmaktan memnunum" dedi.

"ANNEM ARTIK BASKI YAPMIYOR"

Şu sıralar üzerine çalıştığı projeleri olduğunu söyleyip, detay vermekten kaçınan genç yapımcı, basın mensuplarının "Kalbiniz boş mu? Sizi kimseyle göremiyoruz" sorusu üzerine "Hayatımda kimse yok. Annem bir ara evlilik için tatlı tatlı sıkıştırıyordu ama şimdi üzerimde o tür baskılar yapmıyor" diye cevap verdi.

YAĞMUR ÜNAL KİMDİR?

Yağmur Ünal, 21 Ekim 1985 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Türk oyuncu ve yapımcıdır. Babası tiyatrocu Cihan Ünal, annesi sinema oyuncusu Türkan Şoray'dır. Babasının ilk eşi manken Sabiha Tarhan'dan olma Irmak Ünal (d.1977) adında ablası vardır.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Türkan Şoray Yağmur Ünal Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title