Haberler

Yeni aşkıyla görüntülenen Birce Akalay, sevgilisi görüntülenmesin diye her türlü taktiği denedi

Güncelleme:

Başarılı oyuncu Birce Akalay, yeni sevgilisiyle marketten çıkarken görüntülendi. Sevgilisinin görüntülenmesini istemeyen Akalay, basın mensuplarını konuşarak oyalamaya çalıştı.

Star TV ekranlarında yayınlanan Babil dizisinde başrol oynayan Birce Akalay, önceki gün yeni sevgilisiyle Etiler'de görüntülendi. Ünlü oyuncu sevgilisi fark edilmesin diye röportaj vermeye çalışsa da başarılı olamadı.

SEVGİLİSİ GÖRÜLMESİYLE DİYE YAPMADIĞINI BIRAKMADI

Sözcü'de yer alan habere göre: Oyuncu Birce Akalay önceki gün sevgilisi ile birlikte Etiler'de bir markette görüntülendi. Marketten ilk çıkan isim ise Birce oldu. Genellikle röportaj vermek istemeyen Birce Akalay, gazetecilerin sevgilisini fark etmemesi için röportaj vererek basın mensuplarını oyalamak istedi. Bu taktiğinin işe yaramayacağını anlayan Akalay, aracına binerek sevgilisini diğer kapıdan almaya gitti. Bu esnada sevgilisinin market poşetleri ile Birce Akalay'ı beklediği görüldü. Akalay'ın poşetleri araca yerleştiren sevgilisine yardım etmemesi de dikkatlerden kaçmadı.

Yeni aşkıyla görüntülenen Birce Akalay, sevgilisi görüntülenmesi diye her türlü taktiği denedi

Yeni aşkıyla görüntülenen Birce Akalay, sevgilisi görüntülenmesi diye her türlü taktiği denedi

Yeni aşkıyla görüntülenen Birce Akalay, sevgilisi görüntülenmesi diye her türlü taktiği denedi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Birce Akalay Star Haberler

500

Yorumlar (7)

görevimiz kapı önü beklemek:

kim çağırdı habercileri oraya ve nereden sokağa çıktıklarından haberi oldu habercilerin ?nöbetmi tutmuş haberciler kapılarının önünde?

7
0
yanıtYanıtla
NO PROBLEM:

Bize ne o ünlünün yok bu ünlünün arkadaşlarından sevgililerinden ? kesin habercilere haber veriyorlar gelin biz sokağa çıkacağız bizi haber yapın diye 3 - 5 kuruşda ellerine tutuşturuyorlar benzin parası olsun diye yoksa kim nerededir ne yapıyordur nereden bilecekler haberciler ? her ünlüyüm diyeni takip edecek olsalar bu haberciler uyku nedir bilmezler ayakta uyurlar bekleşirken tıpkı ebabil kuşları gibi

5
0
yanıtYanıtla
birce:

laik çağdaş bir kadın yakışır!

0
2
yanıtYanıtla
yunus:

haa çağdaşlık buysa ben bağnazım

yanıt1
yanıt0
Yorum:

Ayyyy ...be Çirkin yaaaaaaaa..

1
0
yanıtYanıtla
Norod:

Kısa süreli ilişkilidir çekiniyorsa, utanmış yaptığından, yoksa kaçmazdı.

1
0
yanıtYanıtla
Kabız MEMED:

ARASIRA, UFAK -TEFEK İLİŞKİLER...ANLAYIN BE ARTIK ....

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title