Haberler

Yeliz Yeşilmen, Yatakta Eşine Doğum Günü Sürprizi Yaptı

Güncelleme:

Bir döneme damga vuran isimlerden Yeliz Yeşilmen, kendisini aldattığı yönünde haberler çıkan eşi Ali Uğur Akbaş'a yaptığı doğum günü sürprizini sosyal medya hesabından paylaştı.

Geride bıraktığımız haftalarda kocası tarafından aldatıldığı yönünde haberlerle magazin gündemine gelen Yeliz Yeşilmen sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla şaşırttı.

EVLİLİĞİ ÜZERİNDEKİ KARA BULUTLAR DAĞILDI

Bundan sekiz yıl önce evlendiği Ali Uğur Akbaş'la mutlu bir evlilik sürdüren ve kısa bir süre önce evlilikleri üzerinde dolaşan kara bulutları da başarıyla dağıtan oyuncu ve şarkıcı Yeliz Yeşilmen sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla işlerin yolunda olduğunu gösterdi.

EŞİNE YATAKTA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ YAPTI

Kocası Ali Uğur Akbaş'ın doğum gününü onun için hazırladığı sürpriz bir kahvaltıyla kutlayan Yeşilmen, eşine kahvaltıyı yatakta sunarak beş yıldızlı otellerdeki sunumların bir benzerini gerçekleştirdi. Kocasına yataklarında yaptığı bu sürprizle yetinmeyen Yeliz Yeşilmen o anların fotoğrafını çekerek sosyal medya hesabından: "Mutlu yıllar aşkım. Bugün doğum günü" notuyla paylaşmayı da ihmal etmedi.

İşte Yeliz Yeşilmen'in o paylaşımı;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yeliz Yeşilmen Uğur Akbaş Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (52)

Aslı böyle:

Kadın eşini vezirde eder, tıpkı böyle rezilde eder, zavallı adam sünnet çocuğu gibi olmuş.

27
1
yanıtYanıtla
EDA:

BU AYIYA SOMON BALIĞI VER SEN:))))))))))

25
3
yanıtYanıtla
TADINDA BIRAKIN:

belki yakışmıyor dersiniz eleştirebilir siniz ama insanlara hakaret olmaz biz o amcaya latife olarak takılıyoruz yoksa insanlığına veya adamlığına değil evet belki görüntü olarak cüsseli olabilir ama o kişinin kötü veya başka bir şey olduğu anlamına gelmez kim bilebilir, ki sahiden adam gibi adamdır unutmayın insanların görüntüsü sizleri aldatmasın biz ne kibar insanalar gördük af edersiniz adamlıktan bi haber onun için dikkatli olalım

yanıt9
yanıt4
Realist:

Yataktaki başka sürprizin de fotoğrafını atsaydın. Millet yapmasını bilmiyor ya, sizden öğrenirlerdi belki...

23
1
yanıtYanıtla
As:

Basitliğin dibi,

21
1
yanıtYanıtla
neyin kafası bu:

yatakta kahvaltımı yapılır. İnsan bir elini yüzünü yıkar. kendine gelmeden pis pis nedir bu ya.

22
0
yanıtYanıtla
AHMET:

PARA VE GÜÇ GÜÇ İKTİDARA ÖVGÜLER YAĞDIRTIR BU SİTENİN YAPTIĞI GİBİ PARA KKARIYI BAŞTAN YARATTIRIR. BU ADAMDA PARA OLMASIN BAKALIM BU KADAR DEĞER ALABİLECEKMİ??

15
2
yanıtYanıtla
Bayan:

Iyyyy, iştahım kapandı, ya bide varya gaz çıkarsanız paylaşım yapıyorsunuz.... Hadi kaybolun

13
2
yanıtYanıtla
Murat:

Yatakta yemek mi yenir elini yüzünü yıkamadan bide cenabetse.... görgüsüzlük böyle şeyler

14
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ya bu tipemi süpriz yapmış

12
1
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title