Haberler

Yeliz Yeşilmen, Bir Kez Daha Ateş Püskürdü: Kocam Başkasına Yetecek Durumda Değil

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde kocası tarafından ihanete uğradığı iddia edilen Yeliz Yeşilmen, "Kocam ancak bana yetiyor. Başkasına yetecek durumda değil." dedi.

Yeliz Yeşilmen, Şubat 2010'da iş adamı Ali Uğur Akbaş ile nikah masasına oturmuş, Haziran 2010'da kızı Asya'yı, Ağustos 2015'te oğlu Birbey'i dünyaya getirmişti. Geçen günlerde ihanete uğradığı söylenen Yeliz Yeşilmen dedikoduculara yine ateş püskürdü.

"KOCAM BANA ZOR YETİYOR"

Yeliz Yeşilmen aldatılma iddialarıyla ilgili olarak şunları söyledi: "Ortada ne ayrılık var, ne de boşanma. Bu oyunlara gelmem. Kocam her konuda bana yetişmekten başkasına yetecek bir durumda değil! Ayrıca ben de para kazanıyorum, sadece kocamı yemiyorum. Aldatılsam asla affetmem" dedi.

NE OLMUŞTU?

Yeliz Yeşilmen'in eşi Ali Uğur Akbaş'a ait olduğu iddia edilen yazışmalar sosyal medyaya sızmıştı. İhanete uğradığı konuşulan Yeliz Yeşilmen "Bu, ünlü ve başarılı olan her insana oynanan bir oyun. Bu mutlu yuvada herkesin gözü varmış!" demişti. İddialara göre Yeliz Yeşilmen'in kocası Ali Uğur Akbaş bir kadınla internet üzerinden çıplak fotoğraf alışveriş yapıyor ve eşini aldatıyordu. Bu iddiaların ardından, Ali Uğur Akbaş'ın eski karısı Gülbin Vardar kameralar karşısına geçip "Benim başıma gelenler onun başına geldi. Oh olsun." demişti.




Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yeliz Yeşilmen Uğur Akbaş Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500

Yorumlar (17)

ali:

acaba adam mı yavaş kadın mı çok hızlı neden ancak bana yetiyor dedi bunu sorgulamak lazım

18
4
yanıtYanıtla
konyali:

SACMA SAPAN HABERLERDE YORUM ACIK NEDEN.

21
0
yanıtYanıtla
POMPACI:

ALLAH ISLAH ETSİN

19
0
yanıtYanıtla
sonsöz:

ahlaksızlık diz boyu

17
0
yanıtYanıtla
ALPER Ç:

Genellikle Türkiye''de ve müslüman ülkelerde parayı, ünü şöhreti hazmedemeyen erkekler, ilk fırsatta ya eşlerini aldatıyorlar, ya da 2. 3. ve 5. eşlerini dini nikah adı altında alıyorlar. . yabancılar daha az yapıyor, erkekçe, dürüstçe yapıyor, boşanıyor ve evleniyor. . . ama biz gerçekten farklıyız herşeyimizle. . . ne tam müslümanız ne de ecnebi!

13
3
yanıtYanıtla
kahramanmaraştan okkeş:

NİÇİN YORUMLAR ÖNEMLİ HABERLERDE KAPALI

14
0
yanıtYanıtla
ASLI:

varsa bile, böyle bişey nasıl söylenir. . . nasıl kocasının bu durumunu duyurur bi kadın, ilginç.

11
1
yanıtYanıtla
Rambo:

sana yetmiyorsa , demek sen onu Aldatiyorsun

11
1
yanıtYanıtla
birisi:

sana yetiyorsa iyi daha ne istiyorsun

9
2
yanıtYanıtla
Adsiz:

Bize ne

7
3
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title