Haberler

Yapımcılar, Hande Doğandemir'i İstemedi

Güncelleme:

Endemol Shine Türkiye'nin yeni dizisinde Şükrü Özyıldız'la başrolde oynayacak olan Hande Doğandemir, kadro dışı kaldı.

"Her Şey Aşktan" filminde başrolü paylaşan Hande Doğandemir ve Şükrü Özyıldız'ın yeni dizi projesinde, sürpriz bir gelişme yaşandı.

HANDE DOĞANDEMİR YERİNE ASLI ENVER

Özcan Deniz'in yapımcılığını üstlendiği "Her Şey Aşktan"da başrolü paylaşan Şükrü Özyıldız ile Hande Doğandemir, yeni iş birliği için gün sayıyordu. İkili, Endemol Shine Türkiye'nin yeni işinde de başrolde olacaktı. Ancak sürpriz bir gelişmeyle Doğandemir kadro dışı kaldı. Yapım şirketi, onun yerine Aslı Enver'le görüşmeye başladı.

YAPIMCILAR İSTEMEDİ

Yapımcıların "Kara Kış" dizisinin filmin devamı gibi görülmesinden çekindiği için bu değişikliğe gittiği konuşuluyor. Murat Onbul'un yöneteceği, senaryosunu Alican Yaraş ve Özge Efendioğlu'nun yazdığı dizinin çekimleri yakında başlayacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hande Doğandemir Şükrü Özyıldız Aslı Enver Türkiye Medya Magazin Haberler

500

Yorumlar (7)

Tuba:

Meyve veren ağaç taşlanır. Bu kadının oyunculuğuna bakın sonra Serenay ,Sinem ,Yasemin Kay gibi gereksiz tüm kadınları pohpohlayın.

10
0
yanıtYanıtla
Bilge:

Ya bu nasıl bir başlıktır böyle? Geçende bu kızın adının geçtiği bi haberi gördüm 5. kattan atladı filan açıkçası intihar filan sandım habere girdim meğersem film içinmiş. Şimdi de bu.Haberin içeriğinde okudum belliki filmin diziye etki etmemesi için böyle bi karar alınmış ki bence karşılıklı anlaşılamadı. Bunu böyle bilip bilmeden gurur kırıcı bi başlıkla yazmak ne kadar doğru?

3
0
yanıtYanıtla
EyMobil-IOS:

Hic gozum tutmamisti bunu zaten gittigi iyi oldu, hic yakismiyor buna

2
1
yanıtYanıtla
bu Tipsizler:

merhaba, ölen Vadi Taklitci''''ye Rahmet, ya bu kurtlar vadi Taklitci ! Tipsizler. fakat bu kalleş ! Cahil ve hain''''''''''''Teröristler''''e Ne zaman Vuracak ve Saldıracaklar bilen varmı hainler.

0
2
yanıtYanıtla
44:

hic sasirmadim,

0
1
yanıtYanıtla
Zeykerciyy:

Hande gibi bir kizi bir daha bulamazlar bye.

0
0
yanıtYanıtla
xx:

anliyorum,

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title