Haberler

Yamaç ve Nehir'in Erik Dalı performansı Çukur dizisine damga vurdu

Güncelleme:

Pazartesi günlerinin reyting rekortmeni dizisi Çukur'un dün akşam yayınlanan bölümüne Yamaç ve Nehir'in "Erik Dalı" performansı damga vurdu.

Çukur 3. sezon 4. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Yeni sezona hızlı bir giriş yapan Çukur dizisinde seyircilere keyifli anlar yaşatan dans sahnelerine yer verildi. Dizide Yamaç ve Nehir'in karşılıklı Erik Dalı oynadığı anlar sosyal medyada da en çok konuşulan sahnelerden biri oldu.

KARŞILIKLI ERİK DALI OYNADILAR

Çukur'a geri dönen Yamaç'ı bulan Nehir "Önemli kararlar vermeden önce dans ederim" diyerek bir meydana götürdü. Müzik olmadan dans etmeye başlayan Nehir'e Yamaç da eşlik etti. Toplanan insanların içinde her müzik türünde dans eden Yamaç ve Nehir en son Erik Dalı türküsüyle oynadı. Çukur dizisinin son bölümündeki Nehir ve Yamaç'dan Erik Dalı gösterisi diziseverlerden tam not aldı.

Yamaç ve Nehir'in Erik Dalı performansı Çukur dizisine damga vurdu

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çukur'un bu akşam ekrana gelen 3. sezonun 4. bölümünde Yamaç'ı, Azer, Akın ve Timsah'ın saldırısından kurtaran gizemli kişi Cumali'nin yanına getirdi. Kardeşini yaralı halde kapısında bulan Cumali, bir yakınının yardımıyla Yamaç'ın yaralarına müdahale etti. Yamaç'ın öldüğünü sanan Azer hapisteki Koçovalılara ardı ardına saldırılar düzenledi. Cumali ve Selim, kendine gelen Yamaç'a Çukur'a dönmesi konusunda baskıda bulundu. Aliço'nun geçmişindeki acılı anlar seyirciyi ekran başına kilitlerken Aliço, Yamaç'a ulaşmaya çalıştı. Hapishanede zor günler geçiren Vartolu'yu ziyaret eden Yamaç, Aliço'nun mesajlarına da ulaştı. Aliço'nun ölmediğini öğrenen Yamaç, umutlandı ve Çukur'a geri döndü. "Çukur evimiz, Yamaç babamız!" sözlerinin yankılandığı final sahnesinde; Yamaç'ı tekrar Çukur'da gören Akın büyük bir şok yaşadı.

Yamaç ve Nehir'in Erik Dalı performansı Çukur dizisine damga vurdu

Senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı Çukur'un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur'da Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memili, Tansu Biçer, Damla Sönmez, Cihangir Ceyhan, Hazal Subaşı, Burak Dakak, Kubilay Aka, Hare Sürel gibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncular Perihan Savaş, Salih Kalyon ve Nur Sürer yer alıyor. Dizide bu isimlere Kadir Çermik, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Aytaç Uşun, Ece Yaşar, Ahmet Melih Yılmaz, Lorin Merhart, Gizem Ergün eşlik ediyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Çukur Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

İran Dışişleri Bakanı öldü mü? Hüseyin Emir Abdullahiyan kimdir? İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024)
İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

500

Yorumlar (20)

vatandaş:

Aman ne ala tek derdimiz, tek sıkıntımız erik dalı oynamalarıydı. Sanırsın ki ülkeyi kurtarmışlar.

31
3
yanıtYanıtla
Mahir Söyler:

Gençliğe magandalık öğreten iğrenç dizilerden biri. Şiddeti milletin gözüne sokmak marifetse çok marifetli bir dizi. Boş yaşayanların boş boş izlediği dizilerden. Gerçi çoğu dizler de böyle. Sigara ve alkol yasak ama şiddet ve insan aşağılama gani. Sonuç olarak saçma sapan bir sürü senaryo ve safsata.

20
3
yanıtYanıtla
salih:

helal on numara yorum olmuş.

yanıt10
yanıt2
gönül:

çok saçma bir dizi

15
5
yanıtYanıtla
İSİMSİZ:

Çekemeyen Anten Taksın

yanıt5
yanıt10
dds:

illa her bölümde bir sahne saçmalayacaklar yoksa olmaz :)

9
2
yanıtYanıtla
Leya:

Muhtesemdiiiiiiiii

6
4
yanıtYanıtla
sa:

izlemiyorum izlettirmiyorum

5
2
yanıtYanıtla
salih:

böyle dizilerin kakmasını istiyoruz çocuklara kötü örnek oluyo bizim evde seyrettirmiyorum

6
1
yanıtYanıtla
PAŞALI:

Eski sokak serseriliği artık moda oldu. hatta parasıyla ekranlarda oynatılan oyuncuları bile var. Eskiden abilerimiz jilet parası bulamadıkları için yoksulluktan sakal bırakırdı şimdi sakal da moda oldu erkek çocuğu dar paça kısa pantolon giymiş paket meydanda bir de sakal bırakmış. .

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title