Haberler

Vatan Şaşmaz'ın Eşi Doğum Yaptı! Bebeğe, Babasının İsmini Verdiler

Güncelleme:

Filiz Aker tarafından otel odasında öldürülen Vatan Şaşmaz'ın eşi Yasemin Adalı doğum yaptı. Dünyaya gözlerini babasız açan bebeğe 'Asil Vatan' ismi verildi.

Ağustos ayında Filiz Aker tarafından silahlı saldırı sonucu öldürülen ünlü sunucu Vatan Şaşmaz'ın eşi Yasemin Adalı, önceki gün bebeğini dünyaya getirdi.

BÜYÜK SABIRSIZLIKLA BEKLİYORDU

Otel odasında öldürülen ünlü sunucunun büyük sabırsızlıkla beklediği oğluna 'Asil Vatan' adının verildiği öğrenildi.

"BABA OLMAYI ÇOK İSTİYORUM" DEMİŞTİ

43 yaşında yaşamını yitiren sunucu, daha önce verdiği bir röportajda, "Baba olmayı çok istiyorum. Çocuk kararı olmasaydı evlenmez, beraber yaşamaya devam ederdim. Ben de, eşim de evlilik meraklısı insanlar değiliz. Önemli olan aile olabilmek" açıklamasını yapmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Vatan Şaşmaz Magazin Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (40)

Balıkçı tarık:

baba olmayı çok istiyorum derken eşine sadık kalıp birkaç dalda oynamayacaksın. kadınların intikamı kötü olur, çok yazık

85
2
yanıtYanıtla
Murat:

Kayserili arkadaşa katılıyorum.sanat camiası müslüman toplumu lekeliyor.istisnalar hariç.

63
10
yanıtYanıtla
kayserili:

oda karısıda evlilik meraklısı değilmiş işte namus ar kalmayan nikahsız birliktelikler günü birlik zinaların sonu mutlaka hüsran ölüm ve rezilliktir inşallah ibret olur ama nerde sanat camiası diye bir rezil topluluk var herkes birbirininin altında

38
10
yanıtYanıtla
MUHTEŞEM SÜLEYMAN:

ACABA SİZE NE BEYEFENDİ ?

yanıt8
yanıt18
albert:

iki tarafında rızası varsa bu seni ne ilgilendirir bugün tartışılması gereken konu bu değil -istismardır-

yanıt6
yanıt11
HEMŞERİ:

yok iki tarafın rızası yok sanane . . . beyni uyuşmuş sizin gibi yaratıklar islama düşman. bu sanatçı dediğiniz müsveddelerin topluma fayda verdiği bişey gösterin. çocuklar gençler bunları örnek alıyor ve bukadar rezil hayatı normal görüyorlar. işte toplumu silahla değil zihinle yıkmanın en kolay yolu.

yanıt5
yanıt6
Realist:

Babasının günahını çekiyor yavrucak. Ayrıca Vatan’ın annesini torununu ziyarete gitmediği için buradan kınıyorum. Sen evladını düzgün yetiştirseydin şimdi evlatsız kalmazdın...

1
47
yanıtYanıtla
baba vanga:

kınadığın başına gelir dikkat et

yanıt33
yanıt1
??:

Allah güzel ömürler versin nekadar zengin olursan ol yetim büyümek zordur:(

40
1
yanıtYanıtla
Kağan Ahmet:

Vatan diye isim mi olurmuş, mehmetlerimiz vardı bizim askerimizin bile ismi mehmetçik nolmuş yani eski isimlere?

0
25
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title