Haberler

Usta Sanatçı Semiha Yankı'dan Hadise'ye Taş: 40 Sene Sonra Hatırlanabilecek Mi?

Güncelleme:

1975 yılında 'Seninle Bir Dakika' şarkısıyla Eurovision'a katılan ve efsane olan Semiha Yankı, Hadise için "40 sene sonra hatırlanabilecek mi?" yorumunda bulundu.

1975 yılında 'Seninle Bir Dakika' şarkısıyla hafızlara kazınan usta sanatçı Semiha Yankı 2. Sayfa'da konuk oldu. Usta sanatçıdan Hadise'ye taş geldi. Usta sanatçı, 2009 yılında 'Düm Tek Tek' şarkısıyla ülkemizi temsil eden Hadise için "40 sene sonra hatırlanabilecek mi?" yorumunda bulundu.

Usta Sanatçı Semiha Yankı'dan Hadise'ye Taş: 40 Sene Sonra Hatırlanabilecek Mi?

"40 SENE SONRA HATIRLANABİLECEK Mİ"

Yankı, "Hadise 40 sene sonra Eurovision'da hatırlanacak mı bilmiyorum ama Semiha Yankı hala hatırlıyor. Biz biraz meşekkatli geldik, yaptığımız işlerde meşekkatliydi. Herkes hatırlıyor hala hatırlanıyoruz.Çok didindik çok savaştık" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Semiha Yankı Magazin Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500

Yorumlar (42)

isim:

40 yıl sonra başkasına laf atarak hatırlanacaksa hatırlanmasın.

23
2
yanıtYanıtla
Cem:

Bence de Hadise hatırlanmaz ama dediğin gibi ona buna laf atarak göz önüne çıkmaya çalışmaktan iyidir. Hayır yani kendisinin de bilinen 3 5 şarkısı var koca 40 yılda

yanıt4
yanıt0
DENİZ:

semıha yankı bu konusmayı sıze hıc yakıstıramadım gereksız olmus. hadıse Türkiyeyi gayet ıyı temsıl ettı ve gayette eglencelı bır sarkıydı. eskı zamanlarda bır kanal bır kac sarkı oyle dınleye dınleye aynı seylerı kulagımıza yapısmıstı ama sımdı oylemı kanallar cok hersey daha kolay sarkıcı bol sarkı bol genede hadısenın 40 yıl sonra hatırlanacagına emınım dum tek tek ıle neyse . . .

6
17
yanıtYanıtla
İsmail karaköy:

Sonuna kadar katılıyorum

19
1
yanıtYanıtla
paşa:

valla hatırlanır

7
12
yanıtYanıtla
CONI:

acilen tesetture girmesi gerekir baska turlu hatirlanip itibar gormez

16
2
yanıtYanıtla
ED37:

Keşke Semiha Yankı Eurovısıon şarkısı dışında akılda kalabilecek başka şarkılar da seslendirseydi. Başka ne ile hatırlanıyorsunuz acaba ?Ya da , hatırlanan sizin adınız mı yoksa o şarkı mı? Hadise yi de pek başarılı bulmuyorum fakat hatırlanmak için böyle sözler sarfetmeniz de hiç doğru değil.

12
4
yanıtYanıtla
ece:

Adini yollara yazdim, agla gözlerim agla Semiha yankinin en cok sevdigim iki sarkisi. . ses yorum harika cok sevdigim sanatci.

yanıt3
yanıt0
neka:

hadi deli oğlan, şampiyona şeker geliyorlarla hatırlanmak daha mı onurlu?

yanıt0
yanıt0
Nazlı:

Çok çalışmakla falan alakası yok sizin döneminizde insanlar televizyona muhtaçtı internet falan yoktu bu yüzden ünlüler sürekli tv de izleniyordu hiç birşeye yaramayan film ve şarkılar bile tutuyordu . Eğer o zamanki ünlüler şimdi ünlü olmaya çalışsa hiçbir şekilde olamazlar .

7
8
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title