Haberler

Uraz Kaygılaroğlu, tepki çeken pozları için özür diledi

Güncelleme:

Sevgilisinin sergisi için kesik baş figürüyle pozlar veren oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, gelen tepkilerin ardından özür diledi.

Sakla Beni dizisinin başrol oyuncusu Uraz Kaygılaroğlu, fotoğraf sanatçısı sevgilisi Sayna Soleimanpour'un ilk sergisi için kesik kadın başı figürüyle verdiği pozlardan dolayı tepki çekti. Oyuncu tepkilerin ardından özür metni yayınladı.

"ÇOK ÜZÜLDÜM"

Pozlarından dolayı sosyal medyada gündem olan Uraz Kaygılaroğlu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Sosyal medyada ve basında hakkımda çıkan haberlere ve tepkilere yönelik bir cevap verme ihtiyacı duydum. Amacım hayatımdaki özel birinin sanat çalışmasına destek vermekti. Verdiğim destekten ötürü ortaya çıkan görseller toplumumuzda rahatsızlık uyandırdıysa bunu sadece sanat diyerek geçiştiremem ve çok üzüldüğümü belirtmek isterim. Amacım hiçbir şekilde kötü duygular uyandırmak değildi. Bu sebeple herkesten özür diliyorum. Saygılarımla" ifadelerini kullandı.

Uraz Kaygılaroğlu, tepki çeken pozları için özür diledi

Uraz Kaygılaroğlu, tepki çeken pozları için özür diledi

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Uraz Kaygılaroğlu Magazin Haberler

500

Yorumlar (4)

haksız mıyım:

yok yok bu seküler camiada yaşanan kabalıklar, çirkinlikler, kadını aşağılamalar laikçiler tarafından hiççç görünmez. taş kağıt makas dizisinde kadını resmen havlattılar mesela hiçbirinden ses çıkmadı. aman bir müslüman camiada 40 yılda bir kötülük görmesinler başlarlar koro halinde feryada. ilkesiz tipler

102
15
yanıtYanıtla
mussag:

Haklısın

yanıt33
yanıt3
Emre Erdogan:

Kardeşim, sanayileşme ilgili tartışma yüz yıllardır var. Sanat sanat için midir? Birey için midir? Toplum için midir? Bu yüzden bir çok ülke sanatın bazı formlarını kısıtlar, bazısı da komple serbest bırakır. Türk toplumu Batı ve doğu arasına sıkışmış olduğu için sanatta kimlik bulmada oldukça zorlanıyor.. Buda bunun bir yansıması

13
1
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

bizde yani sol kesimde sanat yatak içindir. o yüzden yatay duyguların dikey ifadesi olan dansa bayılırız mesela, nü tablolara hayranız. festivallerde sanatın zirvesine çıkarız. oh be şarapppp, kadın, dans veeee yansın geceler. sanat aşığıyız sanatttt:))

yanıt17
yanıt12
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title