Haberler

Woody Allen'ın Kızı: Babam Beni Küçükken Taciz Etti

Güncelleme:

Ünlü yönetmen Allen'ın kızı Dylan Farrow, babasının küçükken onu taciz ettiğini iddia etti.

Woody Allen'ın kızı Dylan Farrow'un The New York Times'a yazdığı açık mektup ABD'yi karıştırdı.

"BABAM BENİ TACİZ ETTİ"

Farrow, 'Babam beni taciz etti. Onu yüceltmeyi bırakın! 7 yaşındaydım, babam beni eliyle kendine yaklaştırdı. Parmağını ağzıma sokuyordu ve bundan hiç hoşlanmamıştım. Daha sonra da yatakta beni taciz etmeye devam etti!' diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Woody Allen Magazin Haberler

Yaşam belirtisi yok! İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Yaşam belirtisi yok! İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500

Yorumlar (10)

IRZCImichaelandme@mynet.com:

İYİ AMA DYLAN, WOODY'NİN ÖZ KIZI DEĞİL Kİ EVLATLIĞI. HABER YANLIŞ. EVLATLIKLA İNSAN EVLENEBİİR. SONUÇTA KANINDAN DEĞİL. AMA TACİZ ÇOK AYIP. GERÇİ BUNLAR YAHUDİYMİŞ BEN NİYE YAZDIYSAM :)

9
26
yanıtYanıtla
fisun kutlutanfisunkutlutan@yahoo.com:

kardeşim olaya nereden ne çirkin yaklaşıyorsunuz ,lafmı bu,hem Yahudi ise ne olmuş onlarda insan,hem kendi çocuğuna tecavüz mısırda yani Müslüman ülkede çok fazla imiş,'neval El Seddavi' adlı mısırlı kadın yazarın 'sıfır noktasındaki kadın'gerçek bir hayattan(mısırlı Firuze 'nin hayatınnı anlattığı )kitapta okumuştum.Malesef bizde de var,açın gazeteleri sık sık okursunuz.Benim bile meslek hayatımda ilk davam 'öz kızına tecavüz'dü.bilesiniz

yanıt0
yanıt0
rezillik heryerde rezillikdirsaim5479@gmail.c:

konu cok ıgrenc ama ne kadar konusulur ne kadar basına yansırsa o kakadar beyınlerımızde normallesır bence bu tur haberlerın asıl yasklanması lazım ama sagolsun bızım rutuk opusme sahnelerını kovalasın takıp etsın yasaklanması gereken ılk haber turu bence bu. avukatların kolluk gorevlılerının bu tur olayların tanıgı olması hayatları boyunca umarım ruhsal bozukluga sebeb vermıyodur allah kolaylık versın fusun kutlutan.

yanıt0
yanıt0
hasan nihanhasangizli33@hotmail.com:

merak etmeyin, üç gün sonra bütün gazeteler, ( özellikle hürriyet ) eskisi gibi 'büyük sanatçı, ünlü yönetmen 'diye pompalamaya devam eder ! bu adamın yaptığına şaşmam ama bu basın, bu sanatçı bozuntuları, bu sinema yazarları....

21
4
yanıtYanıtla
mınebusra_22@hotmail.com:

allahım daha neler duyacağız

19
5
yanıtYanıtla
bnmlrglbhr_sadc@hotmail.com:

müslüman ülkede daha çok oluyo dediniz yapan kişiler emn olun imanı zayıf çok zayıf kişiler burada ole şeylern cezası dha aqırdır emn olunn..

10
2
yanıtYanıtla
KAAN OĞUZyasakgunler@mynet.com:

YAHUDİLİKTE ADAMIN KENDİ KIZINA TACİZİ GÜNAH SAYILMIYOR. YETERKİ KIZ ŞİKAYET ETMESİN YETER. GİDİN TALMUD OKUYUN. TAVRET OKUYUN GÖRECEKSİNİZ. BU YAHUDİLER TEVRATI ÖYLE BİR DEĞİŞTİRMİŞLER Kİ LANET İNSANLAR.

6
3
yanıtYanıtla
fisun kutlutanfisunkutlutan@yahoo.com:

Kardeşim ne istiyorsunuz bu insanlardan,erkek milleti değilmisiniz her ülkede,her suç gibi bu iğrenç suçda işleniyor.yukarıdaki arkadaşa yazdıklarımı da okuyun lütfen.bende sizin önerdiğiniz kitabı okuyacağım.

yanıt0
yanıt0
KAAN OĞUZyasakgunler@mynet.com:

BEN FARKLI BİR ŞEY YAZMADIM ZATEN İNSANIN OLDUĞU YERDE HER PİSLİK OLUR AMA YAHUDİLER DİNEN BUNA RIZA GÖSTERİLMESİNE İNANIYOR. TALMUD OKUYUNUZ TABİİ YANİ BU BÖLÜMLERİ GÖRECEKSİNİZ SAYGILAR..

yanıt0
yanıt0
turgutturgut-elk@hotmail.com:

sanatçı olunça dürüstlük abidesi mi oluyo MEDYANIN HER SÖYLEDİNİ NEDEN OLDU GİBİ KABUL EDİYOSUNUZ

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title