Haberler

Ünlü Türkücü Tanınmaz Hale Geldi!

Ünlü Türkücü Gülay Verdiği 40 Kilo ile Adeta Tanınmaz Hale Geldi.

Yavuz Bingöl ile Serkan Çağrı'nın hazırlayıp sunduğu müzik eğlence programına konuk olarak katılan türkücü Gülay izleyenleri şok etti.

Bir dönem aldığı aşırı kilolarla şaşırtan Gülay, bu kez verdiği 40 kilo nedeniyle tanınmakta zorlandı.

Yavuz Bingöl'ün "Ne yaptın da böyle zayıfladın" sorusuna ünlü şarkıcı "Hayat işte, kilo alırsın... kilo verirsin..." diyerek yanıt verdi.

Gülay'ın kız kardeşi Nilüfer Sezer, ünlü şarkıcının neden bu kadar kilo verdiğini anlattı:

"Gastrik bypass ameliyatı oldu. Bu ameliyat şeker hastalarına uygulanan bir ameliyat. Doktorları böyle olmasını uygun buldu çünkü midesinde ülser vardı. Kendisi de şeker hastalığından müzdaripti ve daha önce yaşadığı böbrek rahatsızlığı nedeniyle bir böbreği alınmıştı. 90 kiloya ulaşmıştı ve artık ilaç kullanmaması gerektiği için doktorların kararı ameliyat oldu. Kendi tam 40 kilo verdi"

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Serkan Çağrı Yavuz Bingöl Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title