Haberler

Ünlü Senarist Emrah Serbes'in Yargılandığı Davada Yeni Gelişme!

Güncelleme:

İzmir'de yazar Emrah Serbes'in neden olduğu kaza sonucu annesi, babası ve kız kardeşini kaybeden Ahmet Özçelik, Serbes hakkında Yargıtay'a sunulan bilimsel mütalaanın gerçeği yansıtmadığını savunarak, değerlendirmeye tabi tutulmaması için dilekçe sundu.

Kaza sonucu annesi, babası ve kız kardeşini kaybeden Ahmet Özçelik, Emrah Serbes hakkında Yargıtay'a sunulan bilimsel mütalaanın gerçeği yansıtmadığını savunarak, değerlendirmeye tabi tutulmaması için dilekçe verdi.

"HASTANENİN BİLGİSİ DIŞINDA HAZIRLANDI"

Emrah Serbes'in temyiz incelemesinin yapılacağı Yargıtay 12. Ceza Dairesine sunulan dilekçede, Serbes'in avukatı Ersan Şen'in istinaf başvuru dilekçesinin ekinde Surp Pırgiç Ermeni Hastanesinin antetli kağıdına basılı halde Uzman Dr. Çezar Atasoy'a ait mütalaa sunulduğu belirtildi. Belgenin her ne kadar hastane adına verilmiş gibi gözükse de ilgili hastanenin bilgisi dışında hazırladığı belirtilen dilekçede, şu ifadeler yer aldı: "Dilekçe ekinde sunulu Surp Pırgiç Ermeni Hastanesinin Başhekimi ve mesul müdürü uzman doktor Armanak Mazaduryan tarafından imzalanan yazısında da bu belgenin hastane onaylı olmadığı sadece Uzman Dr. Çezar Atasoy'un şahsi kanaatlerini yansıttığı belirtilmiştir. Hastane tarafından verilmiş gibi düzenlenip Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi antetli kağıda basılan bu belgenin mahkemeyi yanıltmaya yönelik olduğu ve tarafsızlığını kaybettiği açıktır. Bu sebeple mahkemeyi yanıltmaya yönelik olarak hazırlanan, bilimsel dayanaktan yoksun ve hiçbir şekilde gerçeği yansıtmayan bu mütalaanın sayın mahkemenizce değerlendirmeye tabi tutulmamasını arz ve talep ederiz." Mütalaada, olayın ilacın etkisi altında gerçekleşip gerçekleşmeyeceğinin kesin olarak söylenemeyeceği vurgulanmıştı.

NE OLMUŞTU?

İzmir-Aydın Otoyolu'nda önünde seyreden otomobile çarparak aynı aileden 3 kişinin ölümüne neden olan ve hakkında 22,5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan sanık Emrah Serbes, 13 yıl 4 ay, kazadan sonra 34 NT 5005 plakalı otomobili kendisinin kullandığını söyleyen Kenan Doğru ise 1 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.İzmir Bölge Adliye Mahkemesi 14. Ceza Dairesi, tarafların itirazlarını reddederek kararı onamış, taraflar kararı temyize götürmüştü. Yargıtay 12. Ceza Dairesi, sanık Emrah Serbes hakkında taksirle ölüme neden olma suçundan yerel mahkemece verilen ve istinaf mahkemesince onanan 13 yıl 4 aylık mahkumiyet kararını tarafların itirazları üzerine incelemiş, temyiz incelemesinin duruşmalı yapılmasına karar vermişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Emrah Serbes Yargıtay Magazin Haberler

Kamuda tasarruf dönemi başladı! İşte madde madde yeni tedbirler

Kamuda tasarruf dönemi başladı! İşte madde madde yeni tedbirler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Bakmadan Geçme

Survivor Özgür kimdir? Survivor All Star Özgür Tetik kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA 17 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 17 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250 Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken 'Kobani' davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken "Kobani" davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

500

Yorumlar (5)

ttk:

bunun adı adalet, sonunda T yok. İçinde hiç birşey yok. İyi haller uygulanacak içerde yattığı süre göz önünde bulundurulacak ve 3-5 seneye serbest.

5
0
yanıtYanıtla
Teşhis ve Tedavi:

Brovo

yanıt2
yanıt0
Kızgun:

İki yüzlü haysiyetsizler. Utanmasa beraat isteyecekler. Böyle bir durum kendi ailelerinin başına gelse AİHM e kadar giderlerdi. Ülkemizde malesef insan hayatı çok ucuz. Birde haberde Ermeni hastanesi Ermeni doktoru falan diye geçiyor ya bir garibime gidiyor vallahi ülkemde.

5
0
yanıtYanıtla
ceto:

serbet birakin serbest ne olcak yahu insan hayati ne dir ya. . . . alkollu araba kullanip adam azicen paran kariyerin varsa serbest kaaalican vay be . . .

3
0
yanıtYanıtla
yasir:

alkollü araba kullanıyor ve 3 kişiyi öldürüyor. 13. 5 yıl ceza alıyor. Ölenlerin ailesine Allah sabır versin. Bu dünyada bulamadığı adaleti ahirette noktasına kadar alacaksın.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title