Haberler

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl'dan İBB adayı Murat Kurum'a "Hayırlı olsun" mesajı

Güncelleme:

Sinan Akçıl, İstanbul Büyükşehir Belediyesi için aday gösterilen Murat Kurum'la olan fotoğrafını yayınladı. Kurum'un resmen aday olduğunun açıklanmasının ardından Akçıl'dan "Hayırlı olsun" mesajı geldi.

AK Parti'nin İstanbul adayı, eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum oldu. Kurum'un adaylığının ardından ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Kurum'la olan fotoğrafını paylaştı. Dün akşam Kurum'la görüştüklerini söyleyen Akçıl'ın paylaşımına yorum yağdı.

ADAYLIĞINA SEVİNDİ

AK Parti'nin İstanbul adayı resmen Murat Kurum oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum'un adaylığını "İstanbul Muradına Kavuşacak" sözleriyle ilan etti. Kurum'un adaylığına sevinen isimlerden biri de ünlü şarkıcı Sinan Akçıl oldu.

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl'dan İBB adayı Murat Kurum'a 'Hayırlı olsun' mesajı

PAYLAŞIM GECİKMEDİ

Ünlü şarkıcı Kurum'un adaylığı açıklandıktan birkaç saat sonra dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Dün akşam Murat Kurum'la bir araya geldiğini söyleyen Akçıl "Çevremde de, dinleyici kitlemde de bir çok kişiyi "gençlik ve güven" duygusu heyecanlandırıyor, dün akşam İstanbul un geleceğine gülümseyerek ve umutla baktığımız bir an. Hayırlı olsun." dedi.

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl'dan İBB adayı Murat Kurum'a 'Hayırlı olsun' mesajı

Zehra Yaşık
Haberler.com - Magazin

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sinan Akçıl Murat Kurum İstanbul Magazin Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7 Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (12)

Panther Panthera:

Adam gibi Adam Sinan Akcil. Adamin aklini alir.

314
281
yanıtYanıtla
Onder Yildiz:

Sinan Akçıl kim ilk burada duydum

yanıt171
yanıt239
Quantum:

Sizin olduğunuz yerde ne güven olur nede umut

262
297
yanıtYanıtla
Bülent Levent:

ONURSUZ YALAKA

yanıt174
yanıt223
Ali Kara:

Bülent: Cem gibi, Müjdat gibi, Metin gibi vb. ler İmamoğlu lehine konuşunca da böyle konuşuyormuşsun? Ne dersin.

yanıt1
yanıt2
Abdullah Ağaç.:

Siz onurunuz bukadarmi 5 yıldır İstanbul'a kibri ile birşey yapmadı. Her boş koltuğa oturmaya kalktı. İstanbul belediye başkanı kibir ukala ustencilik. Neyse çoğu bitti azı kaldi

yanıt3
yanıt7
Ela :

Neydi o şarkı Seni lapacı Seni yıkamacı yağlamacı...

251
221
yanıtYanıtla
Ali Kara:

Sizin yalayıcıları da bir say hele, Tarkan, Şahan...

yanıt185
yanıt130
Büşra :

Bu sinan akçil ne gereksiz yahu. Her yerden çıkıyor lüzumsuz şey. Bunun ne haber değeri var.

121
116
yanıtYanıtla
Abdullah Ağaç.:

Şu ekreme kocaman bağış yapan Murat boz vardı hani tarkanlar vardı nerdeler . Acaba.

140
93
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title