Haberler

Ünlü şarkıcı Demet Akalın koronavirüse yakalandı

Güncelleme:

Birkaç gün önce hayat arkadaşı Okan Kurt'un koronavirüse yakalanmasıyla evde karantinaya giren Demet Akalın'ın da koronavirüs testi pozitif çıktı. Haberi duyuran Akalın, sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

Yakın arkadaşı Alişan ile sabah programı sunan ünlü şarkıcı Demet Akalın, Okan Kurt'un koronavirüse yakalanmasıyla programa çıkamamış evinde karantinaya alınmıştı. Pazartesi günü ekranlara geri döneceğini söyleyen Akalın'dan kötü haber geldi.

"HAFİF ATLATIYORUM"

Aktif olarak kullandığı Instagram hesabından paylaşım yapan Akalın, Okan Kurt'un ardından kendisinin de testinin pozitif çıktığını duyurdu. Akalın paylaşımında "Dünkü Kovid-19 testim pozitif çıktı. İyiyim ve hafif atlatıyorum galiba" dedi.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın koronavirüse yakalandı

"TESTİNİZ POZİTİF ÇIKINCA HERKESE HABER VERİN"

Öte yandan Demet Akalın, eski eşinin koronavirüse yakalanmasına duyarsızlığın neden olduğunu belirterek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki göstererek "Covid 19 testiniz pozitif çıkınca 'merhaba' dediğiniz insana bile haber verin. Ayıptır, günahtır! Herkesin çoluğu çocuğu var! İnsanlık... Ah ah" demişti.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın koronavirüse yakalandı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Demet Akalın Okan Kurt Alişan Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 3 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni!
500

Yorumlar (14)

12345:

Kkk virüsü olmuş. Keko, Kezban, kro

10
1
yanıtYanıtla
Aslan duk yurur:

Onemli degil hep karantinada kalabilirsinz kina. Geldi seni ve alisani gormekden

8
1
yanıtYanıtla
SÜMSÜKLÜ:

Hayat arkadaşı ne? Borçlarını ödemeyen mal kaçırmak için boşandığı eski kocası değil mi bu ? Allah rahmet eyler inşallah da kurtulur yeryüzü sizlerden.

6
2
yanıtYanıtla
DEVLET NERDE ??:

BUNLAR AYRILMIŞTI SÖZDE NERDE DEVLET HERKESİN HAKKINA GİREN İNSANLAR ŞUAN YAN YANA YENİDEN BİRLİKTE SONRADA NEYMİŞ EFENDİM BİZ FORMALİTEDEN BOŞANMADIK BUNE OZMAN DEVLETTTTT GÖR BUNLARI GÖR 1000 İŞÇİN HAKKINI YEDİ BUNLAR NERDE ADALET NERDEEEEEEEE

7
1
yanıtYanıtla
ADALET:

SARAYA GİTTİLER, DEMET HANIM KAPALI GİYİNMİŞ, AĞLADILAR HERHAL BİLİNMEZ. İLGİNÇ OLAN TRİLYONLARCA BOIRÇ VARDI. . AMA GEÇEN AY 100 TIR YAZIYLA YÜZ TIR ALMIŞLAR DEMET SOSYAL MEDYADAN KUTLUYORDU EŞİNİ.

yanıt6
yanıt0
Öykü:

İstersen daha kötü ol bizene

4
1
yanıtYanıtla
FIRILDAK ŞEMSİ:

ZENGİNE BİŞİCİK OLMUYOR. CORONA GARİBANI VURUYOR. KORKMAYIN, VİLLANIZDA RAHATÇA İSTİRAHAT DİLERİM.

5
0
yanıtYanıtla
Adam:

Kadın ekranlarda aşı olmamışmıydı?

3
1
yanıtYanıtla
realist:

ya bu cahillikle nasıl yaşıyorsun gerçekten şaşırıyorum böyle insanlara, aşı olanda korona olabiliyor grip aşısı olanın grip olması gibi veya çocuklarda rota aşısı olan çocuğun rota olması gibi ama hafif atlatılıyor ölümcül olmuyor anladın mı azıcık açın okuyun ya

yanıt0
yanıt0
Rüknettin dede:

Demet hamfendi çok çok geçmiş olsun.

0
3
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title