Haberler

Ünlü oyuncu Talat Bulut'tan taciz iddialarına 100 bin TL'lik dava

Güncelleme:

Bir televizyon dizisinde kostüm asistanı olarak çalışan Özge Ş.'yi taciz ettiği iddiasıyla gündeme gelen ünlü oyuncu Talat Bulut, taciz iddiasına takipsizlik kararı verilmesinin ardından 100 bin TL'lik tazminat davası açtı. Tacize uğradığını iddia eden Özge Ş. ise davanın reddini talep etti.

Bir televizyon dizisinde kostüm asistanı olarak çalışan Özge Ş.'yi taciz ettiği iddiasıyla gündeme gelen ünlü oyuncu Talat Bulut, taciz iddiasına takipsizlik kararı verilmesinin ardından harekete geçti. Bulut kararın ardından tacize uğradığını iddia eden Özge ş.'ye 100 bin TL'lik tazminat davası açtı.

HAREKETE GEÇTİ

Fox'un en çok izlenen yapımlarından Yasak Elma'da kostüm asistanı olarak çalışan Özge Ş. isimli genç kızı taciz ettiği iddia edilen ünlü oyuncu Talat Bulut, olaya ilişkin takipsizlik kararının ardından Özge Ş. hakkında 100 bin TL'lik tazminat davası açtı.

DAVANIN REDDİNİ TALEP ETTİ

Büyükçekmece 5. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen duruşmada taraf avukatları ile Özge Ş. hazır bulundu.

Duruşmada konuşan Talat Bulut'un avukatı Ekim Su Küfteoğlu, tazminat davasının kabul edilmesini talep etti. Küfteoğlu, müvekkili Talat Bulut'un tanınmış bir oyuncu olduğunu söyleyerek, "Özge Ş. müvekkilimin kendisini dudağından öptüğüne dair iddialarda bulunmaktadır. Soruşturma kapsamında takipsizlik kararı verilmiştir. Karşı taraf ile sulh olma ihtimalimiz yoktur" şeklinde konuştu. Özge Ş.'nin avukatı ise beyanda bulunmak için süre talep etti.

Duruşmada söz verilmesi üzerine beyanda bulunan Özge Ş. ise, hiçbir programa çıkmadığını sadece bir kanala röportaj verdiğini ve bunun da savcılığa şikayet sonrası yapıldığını söyledi. Özge Ş. davanın reddini talep etti.

DURUŞMA ERTELENDİ

Mahkeme tarafların beyanda bulunması için süre vererek duruşmayı erteledi.

NE OLMUŞTU?

Yasak Elma dizisinin başrol oyuncusu Talat Bulut'un tacizine uğradığını iddia eden Özge Ş., ünlü oyuncu hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında taciz iddialarına ilişkin Talat Bulut hakkında 'delil yetersizliği' nedeniyle takipsizlik kararı verilmişti. Takipsizlik kararının ardından Talat Bulut, taciz iddiasında bulunan Özge Ş. hakkında Büyükçekmece Asliye Hukuk Mahkemesi'nde 100 bin TL'lik manevi tazminat davası açtı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Büyükçekmece Talat Bulut 3. Sayfa Magazin Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Canlı anlatım! Kıran kırana maçta tempo yüksek

Canlı anlatım! Kıran kırana maçta tempo yüksek

Bakmadan Geçme

DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok?
Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

500

Yorumlar (4)

ssssssssssssssss:

ayıp be çok ayıp talat bulutun bir çok kadını da taciz ettiğini dile getiren haberler ve bizzat kadınlar vardı. Bunlar unutuldu şimdi asistan suçlanıyor. . Bir yerde güclü olan yine kazanma durumunda buna adalet izin vermemeli. . . . . Bunun gibi insanlar ünlüyüm diye olaylar kapanır hale gelmesin . . . Ünlülerde cezalansın. . . Çünkü bunlar halka mal olmuş insanlar. . . Örnek olmalılar. . . .

11
6
yanıtYanıtla
6.FİLO:

Bu adamın tipi karı kız düşkünü olan tiplere benziyor

5
9
yanıtYanıtla
metin:

Talat bulut un o kıza ihtiyacı mı var da böyle birşey yapsın elini sallasa ellisi onunla olmak isteyen onlarca kadın var hayran dolu etrafı parayla bile sıra sıra dizer kızın iftarısı işte

5
0
yanıtYanıtla
XXOKİ:

o kadın talat buluta iftira atıyor bence talat bulut masum

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title