Haberler

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, çocuklarıyla birlikte Türkiye'den ayrıldı! Başka ülkede yaşayacak

Güncelleme:

39 yaşındaki ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, iki kızını da alarak Fransa'nın Paris kentine yerleşti. Büyüküstün, bu ülkede ne kadar kalacağına ilişkin ise herhangi bir bilgi vermedi.

Türkiye'de yaptığı diziler nedeniyle bir dönemin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Tuğba Büyüküstün, radikal bir karara imza attı. Instagram hesabından sık sık kızları Maya ve Toprak ile neşeli anlarını paylaşan güzel anne Tuba Büyüküstün ikizlerini de alarak İstanbul'u bir süreliğine terk etti.

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, çocuklarıyla birlikte Türkiye'den ayrıldı! Başka ülkede yaşayacak

NE KADAR KALACAĞI BELLİ DEĞİL

Paris hakkında Elle dergisine konuşan Tuba Büyüküstün konuşmasında "Kızlarla birlikte şimdilik buradayız, ama ne kadar süreceğine dair plan yapmadık. Paris'i çok sevdiğimi ve tıpkı İstanbul gibi burada da kendimi evimde hissettiğimi hep söyledim Kızlar okula gidiyor, ben de günlük işlerimi hallediyorum" dedi. Diğer yandan oyuncunun kızlarıyla paylaştığı son fotoğraf da beğeni topladı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tuba Büyüküstün İstanbul Türkiye Fransa Paris Haberler

Bakmadan Geçme

5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman?
500

Yorumlar (60)

oktay şensoy:

E ne yapsaydık arkandan ağıtmı yakacağız ne tuhaf haber ya

572
155
yanıtYanıtla
tahsin bueyuekkol:

Hayirli ugurlu olsun bye bye. Param kalmadi diye yine geri gelmesin oradadi devlete basvursun yardima.

512
120
yanıtYanıtla
J yuc:

EN IYISINI YAPMIS KESKE IMKANIMZ OLSADA BIZDE YAPSAK.

277
213
yanıtYanıtla
Sadık GÜNEŞ:

Hemen git yol paraların benden

yanıt154
yanıt105
J yuc:

SADIK, YOL PARASINI AYARLARIM ONEMLI OLAN ORADA CALISMA YASAMA IZNINI ALMAK ONUDA HERKESE KOLAY VERMIYORLAR KACAK OLARAKDA KALMAK ISTEMIYORUM AMA PES ETMIYORUM ABD, KANADA, AVUSTRALYA, AVRUPA HEPSINE YASAL OLARAK BASVURMAYA BASLADIM.

yanıt143
yanıt74
Necdet:

Faslılar, suriyelilerden dan yer kalmadı ki, parası olan kaçıyor

247
227
yanıtYanıtla
Hilal:

Bu insanlar niye gidiyor? Neden gittigini irdeleyebilecek zeka seviyeniz olsaydi kimse gitmezdi

224
153
yanıtYanıtla
Alfakurt:

Vatan sana canım feda bizbize yeteriz çürük elmalar a by by

212
148
yanıtYanıtla
al alabilirsin:

ne yaptin lan sen bu vatan icin? askerlik mi sadece ?

yanıt125
yanıt99
Şükrü Yildirim:

Güle güle .Demiyoruz

275
83
yanıtYanıtla
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title