Haberler

Ünlü Oyuncu Tolga Yüce, Saç Bakımı İçin Bonita Hair Clinic'i Tercih Etti

Güncelleme:

İstanbul Sarıyer'de hizmet veren Bonita Hair Clinic, ünlülerin saç bakım adresi oldu. Hollywood yapımlarında rol alarak geniş bir kitleye ulaşan ünlü oyuncu Tolga Yüce, saç bakımı için Bonita Hair Clinic'i tercih etti. Klinikte saç ekimi başta olmak üzere saç sağlığı konusunda her türlü hizmet veriliyor.

İstanbul- Sarıyer'de hizmet veren Bonita Hair Clinic, saç bakımına büyük önem veren ünlü isimlerin vazgeçilmezi haline geldi. Hollywood yapımlarında rol alarak adını geniş bir kitleye duyuran Tolga Yüce saç bakımı için Bonita Hair Clinic'i tercih etti.

Bonita Hair Clinic Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aktepe, kliniği tercih edenlerin büyük bir bölümünü de Belçika'dan gelen sağlık turistlerinin oluşturduğunu söyledi.

Vedat Aktepe, bir süredir Sarıyer'de hizmet veren Bonita Hair Clinic'te saç ekimi başta olmak üzere saç sağlığı konusunda her türlü hizmeti verdiklerini söyledi. Saçlarına özen gösteren ünlü isimleri de sık sık klinikte ağırladıklarını dile getiren Aktepe, "İş, sanat ve cemiyet dünyasından çok sayıda isim, uygulamalarımızı tercih ediyor. O isimler arasında Tolga Yüce de var. Kendisine sık sık saç bakımı uyguluyoruz" dedi.

Ünlü Oyuncu Tolga Yüce, Saç Bakımı İçin Bonita Hair Clinic'i Tercih Etti

HASTALARIN ÇOĞU BELÇİKA'DAN

Belçika'da da bir ofislerinin bulunduğu ve ülkeden Türkiye'ye çok sayıda sağlık turistinin gelmesini sağladıklarını ifade eden Vedat Aktepe, "Saç ekimi konusunda Türkiye tüm dünyada zirvede. Bonita Hair Clinic de İstanbul'un en çok tercih edilen saç ekim merkezlerinden. Özellikle Belçika'dan gelen hastalarımız yoğunlukta, çünkü orada bir ofisimiz var ve Türkiye'ye gelmek isteyenlere burada çok konforlu bir süreç sunuyoruz" diye konuştu.

JETPEEL UYGULAMASI REVAÇTA

Saç ekimi ve saç bakımının yanı sıra Bonita Hair Clinic'te en çok ilgi gören uygulamalardan birinin de 'JetPeel' olduğunu söyleyen Aktepe, uygulamanın detaylarını şöyle anlattı: "JetPeel, kafa derisini besleyerek saç büyümesini destekleyen bir uygulama. Basınçlı hava ve Jet Detox Suyu ile saç derisini arındırıp, sonrasında güçlü ve parlak saçlar için özel formüle sahip bir serumu uyguluyoruz. Saçların köküne oksijen göndererek daha sağlıklı kalmasını ve canlanmasını sağlıyoruz." - ADVERTORİAL

Tolga Yüce saç bakımı Hollywood İstanbul Sarıyer Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı final mi yapıyor? Kara Ağaç Destanı bitiyor mu 2024? Galatasaray maçı ne zaman? Bu hafta Galatasaray kiminle oynuyor, GS maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe maçı ne zaman? Bu hafta Fenerbahçe kiminle oynuyor, FB maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title