Haberler

Ünlü oyuncu Evan Rachel Wood: Tacizcimin adı Marilyn Manson, beni yıllarca korkunç şekilde istismar etti

Güncelleme:

Hollywood yıldızı oyuncu Evan Rachel Wood, eski nişanlısı şarkıcı Marilyn Manson tarafından cinsel saldırıya uğradığını açıkladı. Wood, "Tacizcimin adı, Marilyn Manson olarak da bilinen Brian Warner. Gençken beni kandırmaya başladı ve yıllarca beni korkunç bir şekilde taciz etti" ifadelerini kullandı.

Son olarak "Westworld" dizisinde oynayan oyuncu Evan Rachel Wood, Instagram hesabından bir açıklama yayınlayarak yıllar önce cinsel istismara uğradığını açıkladı.

"ARTIK SESSİZ KALMAYACAK BİRÇOK KURBANIN YANINDAYIM"

Wood eski nişanlısı Mansonhakkında yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"Tacizcimin adı, Marilyn Manson olarak da bilinen Brian Warner. Gençken beni kandırmaya başladı ve yıllarca beni korkunç bir şekilde taciz etti. Beynim yıkandı ve teslimiyet için manipüle edildim. Misilleme, iftira veya şantaj korkusuyla yaşamayı bıraktım. Daha fazla insanın hayatını mahvetmesini engellemek için bu tehlikeli adamı ifşa etmek ve ona olanak sağlayan birçok endüstriye seslenmek için buradayım. Artık sessiz kalmayacak birçok kurbanın yanındayım."

Ünlü oyuncu Evan Rachel Wood: Tacizcimin adı Marilyn Manson, beni yıllarca korkunç şekilde istismar ettiEvan Rachel Wood ve Marilyn Manson

BİRKAÇ KADIN DAHA MANSON'I SUÇLADI

Wood'un açıklamasının ardından dayanışma göstermek için, birkaç kadın daha Manson hakkında, cinsel istismar, psikolojik şiddet iddialarında bulundu.

Ünlü oyuncu Evan Rachel Wood: Tacizcimin adı Marilyn Manson, beni yıllarca korkunç şekilde istismar ettiMarilyn Manson

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Evan Rachel Wood Marilyn Manson Westworld Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500

Yorumlar (7)

Ahir zaman Kıyamet Yakındır:

Ahir zamanda insan kılığında şeytanlar çıkacaktır. Kendinizi ve dininizi koruyun.

6
5
yanıtYanıtla
Cabbar:

Oğlum şu kıyameti çağırma senin ölmenin kıymeti yok bizde ölürüz dangalak

yanıt1
yanıt2
Cabbar:

Kıyametçi uzaya git orada kıyamet yokmuş

yanıt2
yanıt1
yarcan:

adam demişler resimlerde hep kadın fotosu var. . . .

6
0
yanıtYanıtla
Huy:

Desene dizide başına gelenler gerçekmiş

3
2
yanıtYanıtla
Sevgi:

Dağ başında mı yaşıyorsunuz yıllarca sesini çıkaramadın?hadi ordan.

4
0
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

BIZ BAKARIK AGIZ ACIK LOO, KEYIF SIZDE HA

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title