Haberler

Oyuncu Bersu Göksel, Haberler.com'da İlk Röportaj Anısını Paylaştı

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Bersu Göksel, Haberler.com stüdyosunda Melis Yaşar'ın konuğu oldu ve ilk röportaj deneyimini anlattı. Göksel, 11 yaşında tiyatro kursuna giderken verdiği ilk röportajında 'Annem duymasın' diyerek konservatuar okumak istediğiı anısını paylaştı.

Oyuncu Bersu Göksel Haberler.com stüdyosunda sunucu Melis Yaşar'ın konuğu oldu.

"İLK RÖPORTAJIMI 11 YAŞIMDA VERDİM"

11 yaşında tiyatro kursuna giderken verdiği ilk röportajını anlatan Göksel, "İlk röportajımı 11 yaşımda verdim. O zamanlar gittiğim tiyatro kursunun bir panosu vardı. Panoda 'Annem duymasın' yazıyordu. Her gün bakıyordum o panoya. Bana soru sormuşlar cevap vermişim. Sonra da, Ben konservatuar okumak istiyorum ama annem izin vermiyor, anneme söylemeyin' diyerek kaçmışım. Habercilerden yediğim ilk goldü." dedi.

Haberler.com / Melis Yaşar - Magazin

Göksel Magazin Yaşam Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 54 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 11 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! En etkili manipülasyon taktiği: Mağduru oynamak ne demek? MİRKETLER NEDEN ÖLÜR? Mirketler sevdiğini başkasıyla görünce ölür mü?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title