Haberler

Ünlü Müzisyen Halis Bütünley Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Ünlü isimleri müzik dünyasına kazandıran ve yıllar önce Kerim Tekin'le geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan Halis Bütünley hayatını kaybetti.

Of Aman Nalan ve Kerim Tekin gibi ünlüleri müzik dünyasına kazandıran Halis Bütünley, 60 yaşında hayatını kaybetti. Ünlü müzisyenin ölüm haberini, Onur Akay Twitter adresinden duyurdu.

KERİM TEKİN'LE BERABER KAZA GEÇİRMİŞTİ

Akay, "Usta müzisyen ve çok sayıda ünlüyü müzik dünyasına kazandıran Halis Bütünley'i kaybettik. Kerim Tekin'le beraber kaza geçirmiş ve ağır yaralanmıştı. Herkes onu o zaman öldü zannetmiş ve yanlış haberler çıkmıştı. Kerim Tekin, Halis Bütünley tarafından keşfedilmişti. Mekanı cennet olsun." notunu yazdı.

HALİS BÜTÜNLEY KİMDİR?

1956 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Halis Bütünley, çok sayıda ünlü orkestrada bateri çalmış ve solo programlar yapmıştır. 1980 yılında Galata Kulesi Orkestrası ve aynı yıl İsviçre'de 7-8 ay süreyle çeşitli orkestralarda çalışmıştır. Ajda Pekkan, Nilüfer, Nükhet Duru, Füsun Önal, Zuhal Olcay ve Ezginin Günlüğü gibi çok sayıda ünlünün albümlerine müzisyen olarak katkıda bulunmuştur. Tayfun Duygulu, Jale, Bora Gencer, Bendeniz, Nalan gibi şarkıcıların albümlerini hazırlamış, menajerliklerini de yapmıştır. 1998 yılında menajerliğini yaptığı Kerim Tekin'le beraber geçirdiği ve Kerim Tekin'in hayatını kaybettiği trafik kazasında ise ağır yaralanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Of Aman Nalan Kerim Tekin Onur Akay Twitter Magazin Haberler

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

'Geç saatte dışarı çıkma' cinayeti! 16 yaşındaki kız çocuğu, dayısını bıçaklayarak öldürdü

"Geç saatte dışarı çıkma" cinayeti! 16 yaşındaki kız çocuğu, dayısını bıçaklayarak öldürdü

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

Bakmadan Geçme

Şahane Hayatım 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Mayıs Şahane Hayatım yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Akran zorbalığı nedir? Akran zorbalığı ile nasıl başa çıkılır? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Almanya-Türkiye Milletler Ligi maçı canlı izle! ALMANYA- TÜRKİYE VOLEYBOL MAÇI (HD) İZLEME LİNKİ BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Bittin Sen filmi oyuncuları kim, konusu ne? Bittin Sen filmi ne zaman, nerede çekildi? #128250 Rekabet Kurumu'ndan beyaz et firmalarına ceza! Hangi firmalar ceza aldı, neden ceza aldılar? Hansi Flick kimdir, kaç yaşında? Barcelona'nın yeni teknik direktörü kim? Hababam Sınıfı ne zaman, nerede çekildi? İlk Hababam Sınıfı kaç yılında çekildi? #128250 ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! SON DAKİKA: Az önce deprem mi oldu? Deprem nerede oldu, kaç şiddetinde oldu? AFAD/Kandilli Rasathanesi Deprem İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Avrupa'da sokak hayvanları ne yapılıyor? Avrupa'da köpek sorunu nasıl çözüldü?
Rekabet Kurumu'ndan 4 ünlü beyaz et firmasına 1,2 milyar lira ceza

Rekabet Kurumu'ndan 4 ünlü beyaz et firmasına 1,2 milyar lira ceza

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title