Haberler

Ünlü Model Ana Beatriz Barros ile Fotoğraf Paylaşan Tülin Şahin Takipçilerini İkiye Böldü

Güncelleme:

Victoria's Secret modellerinden Ana Beatriz Barros ile verdiği pozu Instagram'dan paylaşan Tülin Şahin, sosyal medyayı ikiye böldü.

Türkiye Deri Konfeksiyoncuları Derneği'nin düzenlediğiLeather&Fur Fashion Show fuarının açılış defilesinde, podyumda yürüyen ay yıldız dövmesi ve Türkiye'ye hayranlığıyla tanınan top model Ana Beatriz Barros Tülin Şahin'in konuğu oldu.

GÜZELLİK KONUSUNDA İKİYE BÖLÜNDÜLER

Tülin Şahin, ünlü modelle beraber çektirdiği fotoğrafı Instagram'dan "Huyu,suyu güzel bir güzeldir o" notuyla paylaşınca, takipçileri güzellik konusunda ikiye bölündü.

Ünlü Model Ana Beatriz Barros ile Fotoğraf Paylaşan Tülin Şahin Takipçilerini İkiye Böldü

"BİZİMKİSİ DAHA GÜZEL"

Yüzlerce yorum alan Şahin'e, "Bizimkisi daha güzel", "İkisi de çok şık" ve "Tülin çok güzel ama Ana daha iyi" gibi yorumlar yapıldı.

Ünlü Model Ana Beatriz Barros ile Fotoğraf Paylaşan Tülin Şahin Takipçilerini İkiye BöldüAna Beatriz Barros

Ünlü Model Ana Beatriz Barros ile Fotoğraf Paylaşan Tülin Şahin Takipçilerini İkiye BöldüTülin Şahin

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ana Beatriz Tülin Şahin Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (10)

Dürbünlü:

cehennem boşuna yaratılmamış.

16
4
yanıtYanıtla
Huriye Teyze:

Çok Dogru Söylüyorsun Dede.

yanıt4
yanıt1
Bingül teyze:

Aynen Hocam

yanıt7
yanıt3
Aynen:

Aynen

yanıt5
yanıt3
Gurbetci:

Bunlar cennet cehennem degil!

yanıt0
yanıt0
ali:

nerde niçin bölünmüşler kaç kişi bölünmüş niye bölünüyorlar yoksa bu bir komplemi kaç kişi bu işin içinde var derhal çözülmeli yoksa telef olacaklar hatta belediye meclisine taşınmalı vah vah vah

15
2
yanıtYanıtla
KUZEYİN OĞLU:

Bizde burada arkadaşlarla bölündük 4 usta bizim türk kızını beğendi diğer 4 usta da gavur olanı beğendi. Kararı benim oyum belirleyecek.

7
0
yanıtYanıtla
İkisi de güzel:

Kilo ver düzel

3
3
yanıtYanıtla
J.J.Okocha:

Kimse bizi bölemez :) habere bak

1
0
yanıtYanıtla
ZÜMRA:

aynen

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title