Haberler

Ünlü İş Adamı Ertekin Dinçay, Hayatını Kaybetti!

Güncelleme:

İş ve cemiyet dünyasında "Bay Şapka" olarak bilinen Rahmi Koç ve Hıncal Uluç'un yakın dostu Ertekin Dinçay, 92 yaşında vefat etti.

İstanbul'un ünlü davetlerinin vazgeçilmez siması, Ortaköy'ün en renkli karakteri, ünlü yıldızların arkadaşı, sinemada dahi başından çıkarmadığı birbirinden renkli şapkalarıyla ünlü işletmeci Ertekin Dinçay, hayatını kaybetti.

EVİNDE YAŞAMINI YİTİRDİ

İş ve cemiyet dünyasında 'Bay Şapka' olarak bilinen Rahmi Koç ve Hıncal Uluç'un yakın dostuErtekin Dinçay,92 yaşında vefat etti. Dün akşam evinde yaşamını yitiren Ertekin Dinçay, çarşamba günü son yolculuğuna uğurlanacak. Dinçay, Rahmi Koç ve Hıncal Uluç'un yakın dostuydu.

Ünlü İş Adamı Ertekin Dinçay Hayatını Kaybetti!

ERTEKİN DİNÇAY KİMDİR?

1927 İstanbul doğumlu. Saint Joseph Lisesi mezunu. Uzun yıllar tekstil sektöründe çalıştıktan sonra Ortaköy'de bir kafe açtıBir dönem Fransa'daki Türk etkinliklerinin dekorasyonunu yapmak üzere Paris'te yaşadı. Aynı dönemde Yves Saint Laurent'ın vitrinlerini tasarladı. Başından hiç çıkarmadığı şapkalarıyla Bay Şapka lakabını aldı. Renkli giyimiyle erkek stilinde fark yarattı.

Ünlü İş Adamı Ertekin Dinçay Hayatını Kaybetti!

Ünlü İş Adamı Ertekin Dinçay Hayatını Kaybetti!

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hıncal Uluç Haberler

Bakmadan Geçme

Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024? Bayern Münih elendi mi? Real Madrid-Bayern Münih maçı ne oldu, kim elendi?
500

Yorumlar (22)

6.FİLO:

Bunların cemiyeti ölene rahmet dilemezler ışıklar içinde uyusun derler. konser salonları gibi yerlerde müzik eşliğinde alkışlarla uğurlarlar

15
5
yanıtYanıtla
realist düşünce:

rahmet dileyince ne oluyor?

yanıt1
yanıt5
ALPER:

HAYDİ BAKALIM RAHMET DİLEYENLER, CENNETİ VERENLER, KABİRDE NUR İÇİNDE YATSIN DİYEYENLER NERDESİNİZ?GEÇ KALDINIZ

11
8
yanıtYanıtla
süheylaya.:

Süheyla kaç yaşındasın bilmiyorum ama din ve imanla aranın iyi olmadığı belli rahmet kime dilenir?Yada bu şansın müslüman olduğuna şahitmisin?Bir bellemissiniz günahlar Allah ve kul arasındadır ulan ahmak milyonlarca insanın gözü önünde İslama ters düşen din ve imanla bağdaşmayan bir yaşamın olacak sonrada günahları sevapları kul ve Allah arasındadır diyeceksin Allah Kur''anı Azümü şanda herşeyi anlatmış yetmiyor hadisler var tabi sizin gibilerin yaşantısı farklıdır o sizin hayatınız .

yanıt2
yanıt2
MESUT BEY:

IŞIKLAR İÇİNDE UYUSUN

4
11
yanıtYanıtla
OSMANİYE:

AHİRETTE 92 YILINI NASIL GEÇİRDİĞİ SORULACAKTIR KİMİ EĞLENDİRDİĞİ DEĞİL. İNŞALLAH HAYIRLI İŞLERDE BULUNMUŞTUR. ALLAH TAHSİRATINI AFFETSİN

10
4
yanıtYanıtla
realist düşünce:

ahiret varsa tabii:) adam senin gibi tanzim kuyruğunda patates bekleyip cumada imamın anlattığı masallarla mutlu olmuyor, hayatını dolu doluu yaşamış.

yanıt2
yanıt11
OSMANİYE:

SEN AĞAÇ KOVUĞUNDAN MI ÇIKTIN. KÜÇÜCÜK BİR BAKKALIN BİLE YÖNETİCİSİ BAŞKANLIĞI VARKEN KOSKOCA EVRENİ SAHİPSİZ Mİ SANDIN. YADA YAPTIĞIN İYİLİĞİN DE KÖTÜLÜĞÜN DE YANINA MI KALACAĞINI SANDIN. GÜNEŞE GÖRE KÜÇÜCÜK OLAN DÜNYADA BİLE SUÇUN CEZASI İYİLİĞİN ÖDÜLÜ VARKEN KOSKOCA KAİNATI BABAN MI YARATTI. BELLİ Kİ OKUMUŞ CAHİLLERDENSİN SENDE AMA ÜZÜLÜYORUM SENİN GİBİLER İÇİN. . . . KEŞKE DEMEDEN ÖNCE AKLINI BAŞINA AL TÖVBE ET KARDEŞİM

yanıt2
yanıt0
Menfaatsiz:

Adam bayağı bi eğlenceli imiş şapkayı giyince çok eğlenceli oluyormuş kabre girince şapkayada gerek kalmayacak millet bu dünyayı eğlence zannediyor bilmezlerki sınav dünyası gerçi o camia hiç bilmezde biz kendimize bakalım Allah bizlere her şeyin hayırlısını versin gerisi hikaye

12
1
yanıtYanıtla
ÇMRSVR:

Kafanda şapka yok sen kesin cennete gidersin.

yanıt3
yanıt3
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title