Haberler

Ufak Tefek Cinayetler'in Mervesi Aslıhan Gürbüz Kendisinden Tatil İsteyen Takipçisini İfşa Etti

Güncelleme:

Ufak Tefek Cinayetlerde Merve Aksak karakteri ile fırtına estiren Aslıhan Gürbüz, kendisinden tatil isteyen takipçisini ifşa etti.

Genelde sevilen iyi karakterlerden bile daha çok sevilir duruma gelen Aslıhan Gürbüz, sosyal medyadan takipçilerine verdiği ayarla da gündeme geliyor. İlginç isteklerde bulunan takipçilerini bir bir sosyal medyadan ifşa eden güzel oyuncu, gelen son istek üzerine şaşkınlığını gizleyemedi.

NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

Gürbüz bir takipçisinin ''bizi tatile gönder'' talebiyle neye uğradığını şaşırdı. Takipçisinin: Aslıhan hanım merhaba bize ailece bir haftalık güzel bir tatil tatil hediye eder misiniz evliyim dünyalar güzeli bir eşim 18 Eylül'de 1 yaşını dolduracak dünyalar tatlısı bir kızım var eşim hamile olduğundan geçen yıl tatil yapamadık çocuktan dolayı bu yıl için para biriktiremedim eşim de çocuğa bakmak için işten ayrıldı çok yorulduk tatil yapmak istiyoruz ama maddi olarak buna gücümüz yok ev kirası yıllık veriliyor burada kira zamanı geldi yardımcı olabilirseniz çok mutlu oluruz iyi günler' şeklinde mesaj gönderdi. Gürbüz, talep karşısında neye uğradığını şaşırdı. 'İphone isteyeni, borç için nakit isteyeni, elbise isteyeni gördü de bu gözler tatil yeni denk geldi! İnsanoğlunun arsızlığının sınırı yok! şeklinde not düşerek bu talebi ifşa etti.

Ufak Tefek Cinayetler'in Merve'si Aslıhan Gürbüz Kendisinden Tatil İsteyen Takipçisini İfşa Etti

Ufak Tefek Cinayetler'in Merve'si Aslıhan Gürbüz Kendisinden Tatil İsteyen Takipçisini İfşa Etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Aslıhan Gürbüz Sosyal Medya Magazin Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

500

Yorumlar (81)

Turgay sahinturk:

Birde ifsa etmis Adam sana kufur etmemis durumunun iyi olmadigini atlatmis ne var bunda bir hafta tatile gondersen ne olacak kazancinmi eksilecek utanmadan medyada paylasiyorsunun burda kuculen kardesimiz. Deyil sahsinin nekadar gorgusuz oldugunun kanitidir benim bu yazimi tatil isteyen kardesimiz okursa yazsin burdan ben gondereceyim ailesiyle bir hafta tatile

102
32
yanıtYanıtla
dfg:

İsteyen çok mu görgülü pes !!sıkarken kimseye denk gelmesin sağa sola bakalım

yanıt1
yanıt0
can sert:

tatili ben istedim abi iban yollayaylım mı teşekkürler

yanıt1
yanıt0
cemil meriç:

Namaz kılan bir toplumun psikolojiye. . . . . . . . Zekat veren bir toplumun sosyolojiye ihtiyacı yoktur Usta. . . . . . .

68
11
yanıtYanıtla
zirveden düşenler:

takipçi insan gibi bir şey istemiş. ama ne yazıkki sanatçı kardeş nedense alınmış. kibarca takipçinin isteğini rededebilirdin yada ifşa etmezdin. zamanında kendini yükseklerde görüpte bir anda aşağı çakılan çok insan var. sanatçı kardeşe bir tavsiye, ne oldum dememeli ne olucam demeli.

62
15
yanıtYanıtla
hahahaaaa:

''İnsan gibi bişey istemiş''miş. . . Lan oğlum ne insan gibisi, dilenci gibi tatil istemiş. . . Hayır ÇOCUĞUNA MAMA İSTEMİYOR, , TATİL İSTİYOR TATİL!!!!!!!!!!!!!. . . . Allahım memlekette ne kadar yüzsüz insan varmış ya, şuna bir sürü insan destek mesajı yazmış! Gidin başka ülkede nefes alın!. . . . .

yanıt1
yanıt1
Dengesiz:

ifşa etmekle taktir mi alacaksın? Tüm samimiyeti ile bir şey istemiş. vermek zorunda tabiki değilsin ama rezil etmek hoş olmamış. dizilerden bölüm başına dünya para alıyosunuz ama görüyorum ki sadece kasanız doluyor vicdan ve karakter ''''sıfır''''. Verme abi ne para ne tatil ne iphone. . verme. . ama bunu uygun bir dil ile söyle yahşi cazibe dizisinden beri takip ediyordum artık seni ne TV''de ne magazinde ne de başka bir yerde görmek dahil istemiyorum. paranızda boğulun. .

26
5
yanıtYanıtla
DENGESİZ:

FHJ ve DOĞRU SÖZ nickli arkadaşlar. . . siz önce aç karnınızı doyurun :)) Elhamdulillah maddi olarak her sene tatil yapacak durumdayım ve yapıyorum. En azıdan yorumlarınız ve ithamlarınızdan dolayı 2 dangalak günahlarımı almış durumdasınız :)) benim tepkim kadının dalga geçer gibi o insanı ifşa etmesineydi ama sizde bunu anlayacak beyin malesef yok gördüğümüz kadar. . aferin böyle devam edin siz :)

yanıt2
yanıt0
Adınızı Yazın:

Güzelcene yazmış rica etmiş. İstemiosan cevap verme ne millete rezil ediosun. Ünlü olduysan o milletin sayesinde oldun.

18
10
yanıtYanıtla
kime gore:

ustelikde cok samimi, yalanda soylememis. Ifsa iyi olmamis. .

yanıt0
yanıt0
Tüm 81 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title