Haberler

Üç gün önce evlenen Soner Sarıkabadayı ve Camelo Lopez çiftinin bebeği dünyaya geldi

Güncelleme:

Üç gün önce evlenen Soner Sarıkabadayı ve Camelo Lopez çiftinin çocuğu dünyaya geldi. Çift, oğluna Hasan Matias ismini verdi.

Şarkıcı Soner Sarıkabadayı, 8,5 aylık hamile sevgilisi Kolombiya Güzellik Kraliçesi Madelein Lopez Camelo ile Zekeriyaköy'deki villasında 10 kişinin katıldığı sade bir törenle evlenmişti. Çiftin bebeği bugün dünyaya gözlerini açtı. Bebeğe Hasan Matias adının verildiği öğrenildi.

DÜĞÜNDE HASAN MATİAS'IN AYAKKABILARIYLA POZ VERİMİŞLERDİ

İkili, düğünde oğulları Hasan Matias'ın ayakkabılarıyla objektiflere poz vermişti.

KURALLARA UYGUN DÜĞÜN TÖRENİ YAPILMIŞTI

Koronavirüs salgını nedeniyle eve sadece gelin damat ve şahitler alınmıştı. Nikah sırasında memur, gelin damat ve şahitlerin maskeli olması dikkat çekmişti. Nikah sonrası evlilik cüzdanını alan çiftin mutlu oldukları gözlenirken gelin damadın ayağına basmaktan geri kalmamıştı.

Üç gün önce evlenen Soner Sarıkabadayı ve Camelo Lopez çiftinin bebeği dünyaya geldi

Üç gün önce evlenen Soner Sarıkabadayı ve Camelo Lopez çiftinin bebeği dünyaya geldi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Soner Sarıkabadayı Zekeriyaköy Kolombiya Haberler

500

Yorumlar (51)

aydın karadaş:

Burdan Aile sosyal politikalar bakanına, diyanete rtük e sesleniyorum. evlilik dışı beraberliği çocuk yapmayı ve bunu marifetmiş gibi basın aracılığı ile reklam yapmayı, birde üstünü örtercesine nikah yaparak meşrulaştırmak neyin nesidir. sonrada çıkıp örf adet töre saygı vs diyorsunuz. Alenen terbiyesizlik. bu tip insanların böyle yaparak reklam yapması ve bundan kazanç sağlamasının önüne geçin

38
11
yanıtYanıtla
Gercek:

Ne yapsınlar kardeş adamı mı öldürsünler düğün yapmalarına mı izin vermesinler adam düğününde eşiyle fotoğraf çekilip paylaşmasın mı....SANA NE

yanıt4
yanıt2
CABBAR:

Mesajı Aldım ilgili kimselerle konuşur Hallederiz Bunlara kafa yorma

yanıt1
yanıt1
EÜZÜBİLLAHİMİNEŞŞEYTANİRRACİM BİSMİLLAHİRRAMANİR:

DEMEK OLUYOR Kİ EVLENMEDEN ÖNCE ZİNA VE FUHUŞ YAPMIŞLAR. BENİM ANLAYAMADIĞIM HER ŞEY SERBEST BU ADAMLAR NEDEN EVLENİYORLAR?İNSAN ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İÇİN EVLENİR. EEE BUNLAR ZATEN ÇOCUĞU KAZANMIŞLAR NEDEN EVLENDİLER ACABA?MİLLETİK KAFASINI BOZUP KARIŞTIRMAK İÇİN Mİ?

27
16
yanıtYanıtla
Kasketli Ahmet Hoca:

Tövbe de Kafir Zındık Melun

yanıt10
yanıt4
Deli:

Ya sizene milletin hayatindan. Her seye karismaya ne merakli milletiz. Siz sevgiliniz hamileyken evlenmezsiniz orf, adet cok onemliyse.

15
26
yanıtYanıtla
Ddddd:

Millet dediğin kişi ülkenin sanatçısı yani bilinen örnek alınan biri onun böyle yapması diğerlerinin önünü açıyor kim yaparsa yapsın çok iğrenç bir durum düşüncelerin çok saçma umarım gerçekten böyle düşünmüyosundur 1 insanın yaptığı yanlış şehri ülkeyi hatta dünyayayı ilgilendirebilir banane yada sanane diyemeyiz

yanıt10
yanıt5
Yazik:

Gelinlik temizligi safligi temsil ediyo karninda bebegi tutunca cokta anlami kalmamis hani

30
11
yanıtYanıtla
Gerçekçi:

Bi hafta bekleseler çocukta nikaha katılırdı.

32
3
yanıtYanıtla
sadece insan:

Bunlar normal şeyler değil, hiçbir edep barındıran toplum ahlakı, örf adet kalmadı, göreceksiniz zamanla aile kavramıda yok olacak. . . Yaşasın avrupalılaşıyoruz(!) olleeey gayrimeşru işler normalleşti(!). . . .

21
10
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title