Haberler

Twitter'dan Leman Sam'a sansür! Tepki çeken "Soysuz Araplar" tweeti silindi

Güncelleme:

Ünlü sanatçı Leman Sam, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Soysuz Araplar" ifadesini kullanması sosyal medyayı ayaklandırdı. Twitter da Leman Sam'ın tepkilerin odağındaki paylaşımını sildi.

Paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Leman Sam, Twitter'dan geçtiğimiz gün İstanbul Başakşehir'de lüks cipiyle köpeği ezerek öldüren Katarlı şahsa tepki gösteren ünlü sanatçı Leman Sam, "Soysuz Araplar" ifadesini kullandı. Sam'ın tepki çeken paylaşımına Twitter'dan da hamle gecikmedi.

"SOYSUZ ARAPLARA TEPKİLİ OLDUĞUM İÇİN LİNCE MARUZ KALDIM"

Leman Sam, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Yıllar önce bu soysuz Araplara tepkili olduğum için uzun süreli lince maruz kalmıştım, şimdi herkes ne mal olduklarını anladı. Daha bunlar iyi günler, ekmeğe ortak yakında toprağa da ortak olacaklar. Bıçaklamalar, tecavüzler, sonu yağmadır bunun. Hiç şikayet etmeyin, göz göre göre geldi" ifadelerini kullandı.

Twitter'dan Leman Sam'a sansür! Tepki çeken 'Soysuz Araplar' tweeti silindi

TWITTER'DAN SANSÜR

Kısa sürede gündeme bomba gibi düşen ve binlerce kişinin tepki gösterdiği paylaşımı Twitter'dan da sansür gecikmedi. Twitter, Sam'ın ırkçı söylem içerek paylaşımını sildi.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Leman Sam Twitter Haberler

500

Yorumlar (5)

Nazif Can:

BU tür insanlar derhal sınır dışı edilmeli

19
26
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Üzgünüm ama bu leman sam isimli kadında, kalbindeki kin ve kirlilikten dolayı insan suratı dahi yok. Türkiyede yaşayan aslı ve kökeni Arap olan milyonlarca Turk vatandaşına çirkince hakaret etmesi ırkçılık,faşistlik ve Îslam dusmanligidır.Halkımız kendisini sanatçı sanan bu kadını layik olduğu yere koyar !

20
22
yanıtYanıtla
Fakır:

bu tipler ancak Türkiye'de ünlü olur

23
19
yanıtYanıtla
Deniz Özdemir :

Hayırdır sen nerelisin sizin unluleriniz kimler

yanıt2
yanıt3
Antepli Antepli:

antep suriy doluu

19
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title