Haberler

Türkiye'nin günlerdir konuştuğu fuhuş rezaletinde 3 kişi gözaltına alındı

Güncelleme:

Atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında yaşananlar akıllara durgunluk verdi. 18 yaşındaki kızını aramak için Esra Erol'dan yardım isteyen anne, kızına canlı yayında kavuşurken, genç kızın fuhuş itirafları gündeme bomba gibi düştü. Türkiye'nin günlerdir konuştuğu rezaletin ardından 3 kişi gözaltına alındı.

ATV ekranlarında yayınlanan " Esra Erol'da" programında kızını aramak üzere yayına katılan anne Gürcünaz, 18 yaşındaki kızının hayatından endişe duyduğunu dile getirerek Esra Erol'dan yardım istedi. Esra Erol ise Zeynep'i kısa süre içinde buldu.

Günlerdir canlı yayında konuşulan olay sonrası 18 yaşındaki genç kızın itirafları ise gündeme bomba gibi düştü.

Zeynep Şenel, Esenyurt'ta Aysel adlı kadının kendisini evine götürdüğünü o evin de birçok kez fuhuş yüzünden basıldığını ve yeni bir ev arayışına girdiklerini açıkladı.

FUHUŞ ÇETESİ, ESRA EROL'UN PROGRAMINDA İFŞA OLDU

Kadın ticareti yapan çetenin başında Aysel Güngör ve kocası İsmail Güngör'ün olduğunu söyleyen Zeynep Şenel, Halil isimli kişinin de her hafta 700 TL karşılığında kendisini Aysel Güngör'e verdiğini ifade etti.

Canlı yayında gerçekleşen itiraflardan sonra Esra Erol'da programı ihbar kabul edildi ve Eyüp İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Alibeyköy Polis Merkezi Aysel Güngör ve İsmail Güngör çifti ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Türkiye'nin günlerdir konuştuğu fuhuş rezaletinde 3 kişi gözaltına alındıAysel Güngör

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Geceyi nezarette geçiren Aysel Güngör, eşi İsmail Güngör ve Halil Boral isimli şahıs sabah saatlerinde yapılan operasyondan sonra Büyükçekmece Adliyesine sevk edilerek gözaltına alındı.

Türkiye'nin günlerdir konuştuğu fuhuş rezaletinde 3 kişi gözaltına alındıZeynep Şenel

Türkiye'nin günlerdir konuştuğu fuhuş rezaletinde 3 kişi gözaltına alındıGürcünaz

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İsmail Güngör Esra Erol Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500

Yorumlar (115)

jüpiter:

2 dk denk geldim bu olaya , anne bayılıyor , kızın umrunda bile değil, çok terbiyesiz bir kız, böyle evlat olmaz olsun, 8 yaşından bu yana anneme bakıyorum, çok özür dileyerek söylüyorum altından alıyorum, canım feda olsun sırtımda taşırım.

77
3
yanıtYanıtla
Sakaryalı Hatun:

ALLAH yardımcınız olsun. Sizin gibi iyi niyetli insanlarımız çoğalsın İNŞALLAH.

yanıt28
yanıt1
Sakaryalı Hatun:

Ben de anneme çok düşkünüm. Dünya bir yana Anneciğim bir yana. RABBİM başımdan eksik etmesin.

yanıt27
yanıt2
Arkadaşım hoşgeldin:

Ya babana? Normalde kız evlatları babalarına düşkün olurlar.

yanıt10
yanıt1
Erkan yerlikhan:

Allah evladın da hayırlısını versin. Siz olması gerekeni yapıyorsunuz

yanıt6
yanıt0
çağdaş:

Kız 18 yaşını geçmiş yani artık reşit bir birey herkesin kendi kararı kimse kimsenin yaşamına karışmaz kız halinden memnun gibi duruyor belli ki rahatı yerinde o yüzden yorum yapmaya gerek yok herkesin kendi kararı, bu tarz birey oldukça toplum gelişir keşke herkes kendi yaşam tarzını yaşabilse kınanmadan ayıplamadan korkmadan o zaman gelişmiş çağdaş medeni bir toplum oluruz

4
74
yanıtYanıtla
CEVAP:

ÇAĞDAŞLIK HAYVANLAR GİBİ YAŞAMAK DEMİ... İNSANCA EVLENİP YUVA KURMAK SİZİN GİBİLERİN NEYİNE... YAZIKLAR OLSUN SİZİN ÇAĞDAŞLIĞINIZA

yanıt17
yanıt2
Yunus de:

Keşke böyle düşünce yapısı hiç olmasa da medeniyet böyle iğrenç birşeye benzetilmese medeniyetin ne olduğunu bile bilmiyorsunuz ki yakız ...

yanıt14
yanıt3
HADSİZE HADDİNİ BİLDİREN BEŞERİ:

Modern olmak kendini becerttirmek değildir. Modernizmi çok yanlış anlamışsın kardeşim. Sağcılarda nasıl yobaz varsa, solda da kendini über zeki zanneden salak çok. Sevgiler saygılar.

yanıt34
yanıt4
Çağdışı:

Lan kızı alıkoymuşlar evde pazarlıyorlar ne saçmalıyorsun ?

yanıt18
yanıt1
Tüm 115 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title