Haberler

Türk Takipçisinden Irina Shayk'ın Eşekli Selfie'sine Efsane Yorum

Güncelleme:

Eşek ile selfie pozunu sosyal medyadan paylaşan Irina Shayk'ın fotoğrafının altına Türk takipçilerinden biri "eşek kadar şansımız yok" notunu düştü.

Bu aralar gizli projeler üzerinde çalışan dünyaca ünlü model Irina Shayk'ın dün gece paylaştığı selfie 120 binden fazla beğeni aldı.

"GİZLİ PROJELER ÜZERİNDE ÇALIŞIYORUM" DEMİŞTİ

Dünyanın en yakışıklı aktörlerinden biri olan Bradley Cooper'la ilişki yaşayan 30 yaşındaki model, geçen hafta 'gizli projeler' üzerinde çalıştığını sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Henüz konuyla ilgili bir gelişme olmasa da, Shayk, dün birkaç kare fotoğraf paylaştı.

"EŞEK KADAR ŞANSIMIZ YOK"

Eşek ile özçekim yapan Shayk, fotoğrafa; "Double trouble…" (Çifte dert) notunu düştü. Fotoğrafın altına ünlü isimin takipçileri yorum yağdırdı. Bazıları "eşekle selfie çekilmek yeni trend mi?" diye sorarken; bazı Türk takipçiler "eşek kadar şansımız yok" diye yorum yaptı.

İşte güzel modelin o paylaşımları;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bradley Cooper Irina Shayk Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (8)

baba:

Allahım beni iyiki Türk yarattın , ben başka bir millet olmaya tahammül edemezdim

19
10
yanıtYanıtla
:

Altın bikini giydirsen eşek yine eşektir.

16
1
yanıtYanıtla
garip:

Kadın eşeği bile ters getirmiş. insana napar bilinmez. uzak durun bence

11
2
yanıtYanıtla
İNSAF:

Eşşek hoşaftan ne anlar?

9
1
yanıtYanıtla
TUGİ:

wayy, eşşek de iyi çıkmış :)

8
1
yanıtYanıtla
YİĞİDO SİVAS:

EŞŞEGA VARIYOM

4
2
yanıtYanıtla
Hk:

Eşek ciksin

2
3
yanıtYanıtla
As:

Barış mançonun arkadaşım eşek şarkısını dinleyip ziyarete gitmiş

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title