Haberler

Turabi'nin Olay Görüntüleri Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Survivor All Star yarışmacısı Turabi Çamkıran'ın yıllar önce bir klipte rol aldığı ortaya çıktı.

Aysun Kaya'nın 2010 yılında çektiği "Yok Yok" klibinde dansçı olarak kamera karşısına geçen Turabi, ilginç dans figürleriyle dikkat çekiyor. Kaya, klibindeki dansçının Turabi olduğunu sonradan anladığını söylüyor. Kaya, "Dansçılardan birinin Turabi olduğunu ben de Survivor'ı izleyince anladım, çok da şaşırdım." dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Turabi Çamkıran Aysun Kaya Star Medya Komik - İlginç Magazin Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak 'büyü' iddiası

Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak "büyü" iddiası

500

Yorumlar (42)

avrupalimobilWeb@haberler.com:

Essege fazla deger verirsen kendini yaris ati sanarmis turabi de kendini at zannediyor ama esekten farksiz

24
10
yanıtYanıtla
murat gökmenmobilWeb@haberler.com:

Seviyorum ben bu adami ici disi ayni

8
22
yanıtYanıtla
...mobilWeb@haberler.com:

Yeter be ne turabiymis her yerde bu survivorun olmazsa olmazlarinda da birinci olmus neyine birinci oluyor sacma hareketleriyle nasil birinci yapiyorlarsa neyse tamam anladik turabi daha once dansciymis falan filan cok abarttiniz ama bu kadar abartilacak biri degil.

18
9
yanıtYanıtla
ServetMobil-IOS:

Bilinc altina kazitmayami calisiyorsunuz,Turabi turabi yeter Ya,Dedikoducunun önde geleni,hep Bana diyen,Kimseye saygisi olmayan laf Atinca iyi,Biri ona söyleyince aglayan,Herkesin arkasindan konusan,Ama Dobra Delikanli gecinen soytariyi,hergün gündemde tutarak birinci yapmayami calisiyorsunuz,

13
12
yanıtYanıtla
TÜRKMobil-IOS:

Turabi yoksa tv8 de yok

9
16
yanıtYanıtla
CocoMobil-IOS:

Evlat olsa sevilmez...

17
8
yanıtYanıtla
MelekmobilWeb@haberler.com:

Niye o kadar kiskaniyorsunuz hani bi ata sözumuz var kedinin yetişmediği ciğere mundar der sizlerde turabinin ulaştiği yerlere sizin ulaşmadiğiniz için böyle turabiye yorum yapiyorsunuz kiskanmayin kiskanmayin sizinde olur

12
12
yanıtYanıtla
yasin76Mobil-ANDROID:

adamsin Turabi

7
16
yanıtYanıtla
aliMobil-ANDROID:

MEMLEKETIN GUNDEMI BU BOS ADAMI KONUSACAK KADAR BOSMU

15
6
yanıtYanıtla
Rezilhaber.comMobil-IOS:

Bu andavalı artık görmek istemiyoruz

12
9
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title