Haberler

Tülin Şahin, Sevgilisi Pedro de Noronho ile Evlendi

Güncelleme:

Dünyaca ünlü model Tülin Şahin, bir süredir aşk yaşadığı Portekizli yatırım bankacısı Pedro de Noronha ile yurt dışında evlendi.

Ünlü top model Tülin Şahin, dokuz aydır birlikte olduğu Portekizli yatırım bankacısı Pedro de Noronha ile Portekiz'de evlendi.

İki tarafın ailelerinin katıldığı sade bir tören ile Lizbon'daki evlerinde dünya evine giren Tülin Şahin ve Pedro de Noronha, işlerinin yoğunluğu nedeniyle balayına çıkamadılar.

TÜRKİYE'DE KUTLAMA YAPACAKLAR

İlişkilerinin başlarında basın önüne çıkan ve muhabirlerinin evlilik sorularını gülümseyerek karşılayan çift, işlerinden dolayı Türkiye-Portekiz arasında gidip gelecek. İkilinin samimi halleri ise ilk günden beri dikkatlerden kaçmamıştı.

Aile arasında nikah kıyan çift, en kısa zamanda Türkiye'ye gelerek yakın dostlarıyla da kutlama yapacak.

Tülin Şahin, Sevgilisi Pedro de Noronho ile Evlendi

ALYANSLARINI PAYLAŞTI

Sosyal medya hesabı Instagram'dan düğünle ilgili paylaşım yapan Şahin, eşiyle birlikte alyanslarının olduğu bir paylaşım yaptı. Şahin'in paylaşımına kısa sürede tebrik yorumları yağdı.

Tülin Şahin, Sevgilisi Pedro de Noronho ile Evlendi

GEÇTİĞİMİZ SENE BOŞANDI

Tülin Şahin, şef aşçı Memet Özer ile 2005 yılında nikah masasına oturmuş 12 yıllık evliliklerini de geçtiğimiz sene anlaşmalı olarak bitirmişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Pedro Rodriguez Ledesma Tülin Şahin Portekiz Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500

Yorumlar (29)

ayşe:

sizin dedeleriniz asırlar önce osmanlı tarihinde 1 tane türk kadını almasın bütün rus kadınlarını başımıza sultan edin şuan ülkedeki sadece rus gelin sayısı 1 milyon. sonrada ülkede 1 tane kadın yabancı alınca biyerinize otursun daha çok oturacak bende yabancı damat getiricem

21
11
yanıtYanıtla
Sünnetsiz:

Kullanılıp bir kenara atılmak hoşuna giderse getir

yanıt5
yanıt8
russianboy:

bir iyi sizsiniz zaten sünnetli istemiyorum karakterli adam istiyorum kendi toplumunun kadınına saygılı

yanıt4
yanıt6
:

Tamam Ayşe anladık, sen git yabancıya ver (gönlünü tabi yanlış anlaşılmasın)

yanıt3
yanıt5
WWTİBU:

aşşağıdan yukarıya sayıyoz yok yukardan aşşağı sayıyoz yok bide sandıkların üstüne çıkıp sayalım belki bu sefer cinali çıkar içinden oda olmazsa bide başka odada sayalım oda olmazsa sivasa yozgata götürüp orda sayalım sandıkları belki bereketlenirde cinali çıkar bu sefer sonuç

14
7
yanıtYanıtla
TOPRAAM:

ne kadar çamura yatarsa yatsın sonuç belli işte adamın hakkını çalmazlarsa imamoğlu başkan oldu hazmedemiyorlar bi türlü 3 büyük şehir kimdeyse ülke onun elindedir diye kendileri söylüyodu kaybettiler artık kırsal kesimden oy alırlar bundan sonra

yanıt6
yanıt2
RACO:

hazmedene kadar saymaya devam hatta seçimleri yenileyelim bu sefer cinaliyi millet nasıl sandığa gömüyo hep beraber görelim şaibeli seçim yok çalmışlar çırpmışlar usulsüzlük var palavralarını kimse yemiyo hadi bi daha gidelim seçime hadi

yanıt2
yanıt2
Gül:

Bu ünlü kelimesi ancak bu sayfada harcanir. Her dona dünyaca ünlü ekliyor. Birde üc kurus para eline gecen kuduruyor. Allah kimseye az verip aratmasin nede cok verip azdirmasin.

17
2
yanıtYanıtla
49:

Biz Türk erkeği patlıcanmıyız neden biz değil

6
5
yanıtYanıtla
kazdallı:

neden öyle osmanlı 600 yıl dünyaya hakim olmuş asil sülale torunları varken elin yabancısına gitmek ne işdemekki daha iyi vurmamız lazım bunlara az vurunca böyle oluyo

3
8
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title