Haberler

    Tülin Şahin: Hem kızımı hem beni dövdü

    Güncelleme:

    ÜNLÜ model Tülin Şahin, geçtiğimiz ay kızı Siena Leyla'nın babası Portekizli işadamı Pedro de Noronha'nın 1.5 yaşındaki çocuğuna şiddet uyguladığı iddiasıyla savcılığa başvurmuştu.

    ÜNLÜ model Tülin Şahin, geçtiğimiz ay kızı Siena Leyla'nın babası Portekizli işadamı Pedro de Noronha'nın 1.5 yaşındaki çocuğuna şiddet uyguladığı iddiasıyla savcılığa başvurmuştu. Noronha, Lizbon dönüşü İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alınmıştı. İfadesi alınan işadamı ardından serbest bırakılmıştı. Şahin, bu olayın ardından eski sevgilisinin 4 Ağustos'ta yaşadığı siteye gelerek kendisini darp ettiğini ileri sürdü. Dün Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvuran ünlü model, daha önce de kızının gözleri önünde defalarca dayak yediğini belirtti.

    Şiddet güvenlik kameralarına yansıdı

    Tülin Şahin, mahkemeye sitenin güvenlik kameralarına yansıyan şiddet görüntülerini de sundu. Mahkeme, 6284 sayılı kanuna dayanarak korunmaya ihtiyacı olan çocuğa şiddet uygulanma tehlikesinin varlığı sebebiyle işadamının 3 ay boyunca kızıyla ilişkisinin sınırlandırılmasına ve Şahin'e de yaklaşmamasına karar verdi. Karar kapsamında, Noronha kızını göremeyecek ve Şahin'e yönelik şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunamayacak, evine yaklaşmayacak, iletişim araçları ile onu rahatsız edemeyecek. Ünlü model, bu sürenin uzatılması talebinde de bulundu. Tülin Şahin, konuyla ilgili soruları ise yanıtsız bıraktı.

    Psikolojik şiddet de uygulamıştı

    TÜLİN Şahin, kızını kucağına aldıktan sonra sevgilisi Pedro de Noronha'nın "Doğumdan sonra kilo ver" diye baskı yaptığını açıklamıştı: "Gerek doğumdan hemen sonra eski fiziğime dönmem için yaptığı baskılar gerek hamileyken bir tane dondurma yediğim için çıkardığı şiddetli kavgalar benim için son derece yıpratıcı oldu. 5 aylık kızımızın bile şişman olduğunu söyledi."

    Tülin Şahin, 2019 yılında Pedro de Noronha ile ilişkiye başladı. Hamile kalan Şahin, 2019 yılının kasım ayında kızını kucağına aldı. İkili, kısa süre sonra da ilişkilerini noktaladı.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    İstanbul Aile Mahkemesi İstanbul Havalimanı Tülin Şahin Siena Haberler

    Bakmadan Geçme

    Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title