Haberler

Tülin Şahin, eski evliliği hakkında gelen eleştirilere sinirlendi: Gerçeği hala söylemedim

Güncelleme:

Tülin Şahin hamileliği üzerinden gelen eleştirilere bir takipçisinin yorumu üzerinden cevap verdi. Şahin, gelen yorumlara "Şu ana kadar bir kez bile gerçeği söylemedim" diyerek tepki gösterdi.

12 yıllık eşi Mehmet Özer'den boşandıktan sonra Pedro de Noronha ile dünya evine giren manken Tülin Şahin, hamile olduğu haberlerini sosyal medya hesabından doğruladı.

ÇOK SİNİRLENDİ

Evliliklerini tek celsede sonlandıran Memet Özer ve Tülin Şahin'in aralarının bebek yüzünden bozulduğu iddia edilmişti. 3.5 aylık hamile olan Tülin Şahin, sosyal medya üzerinden eski evliliği hakkında gelen eleştirilere çok sinirlendi.

Tülin Şahin, eski evliliği hakkında gelen eleştirilere sinirlendi: Gerçeği hala söylemedim

"DOĞRU ADAMI BULUNCA OLUYOR DEMEK Kİ"

Şahin bir takipçisinin "Kadına iftira atmak ne kolay. İki yıl önceki boşanma döneminde 'vücudu bozulur, kariyeri aksar diye bebek istemiyor' şeklinde haberler yapıldı. Al işte kadın, doğru adamı bulunca oluyor demek ki." yorumunu beğenip dikkat çeken bir cevap verdi.

Tülin Şahin, eski evliliği hakkında gelen eleştirilere sinirlendi: Gerçeği hala söylemedim

Tülin Şahin, eski evliliği hakkında gelen eleştirilere sinirlendi: Gerçeği hala söylemedim

Tülin Şahin, eski evliliği hakkında gelen eleştirilere sinirlendi: Gerçeği hala söylemedim

"BİR KEZ BİLE GERÇEĞİ SÖYLEMEDİM"

"Çok doğru! Doğru ve mantıklı bir pencereden bakarak yorumladığınız için çok teşekkür ederim. Doğruyu bilmeden, anlamadan yorum yapanlar! Çok yakında onlara bir cevabım olacak. Şu ana kadar bir kez bile gerçeği söylemedim, konuşmadım diye kendilerinden çok emin yorum yapıyorlar maalesef."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Pedro Rodriguez Ledesma Sosyal Medya Mehmet Özer Tülin Şahin Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (27)

Nasıliş:

12 sene evli kal çocuk yapma bosanman daha tazeyken hemen bul birini hemen çocuk yap neresi doğru? Yaptığı ayıptır ayıp.

5
5
yanıtYanıtla
Barbara:

Boşandıktan 1 yıl sonra sevgili buldu. Eski kocası boşandıktan 5 içinde birini bulmuştu. kadın boşandıktan 2 yıl sonra evlendi. Normal değil mi?

yanıt0
yanıt0
Begüm:

Kadın çocuk yapmaya çalışmış, iki defa tüp bebek tedavisi görmüş. Kocası evliliğine sahip çıkmayınca ayrılık kararı alıyor. Kocası da yeediremiyor kendine ve çocuk istemedi yalanını yayıyor.

yanıt1
yanıt1
Q7:

Boşanma üzerinden bir yılı geçmişti, taze değil yani. Ayrıca eski kocası 5 ay içinde buldu birini, üstelik onunla evli iken tanışmış galiba

yanıt1
yanıt1
Mantık:

12 sene evli kalıp çocuk yapamamanın beceriksizliğiyle ayrılıp hemen sevgili edinip onlardan çocuk sahibi olmanın mantığını buyursunlar anlatsınlar. Üstelik tıp ilerlemiş durumda. Gayet varlıklı insanlar. Bu nasıl evliliktir? 12 sene çocuk yapmamıslar yapamamışlar becerememişler 5 aylık 1 senelik insanlardan çocuk edinsinler. O yıllara yazık o evliliğe verilen emeklere yazık. Zamana yazık.

yanıt0
yanıt0
bukeT:

kimse dört duvar ıcınde yasananı bılemez

9
0
yanıtYanıtla
SABIRLI:

20 senelik koca doğru insan değil 5 aylık sevgilimi doğru insan..seneye ayrılacaklar hepimiz biliyoruz o zamanda insan yanılıyor diye tekzib mi geçecek

4
1
yanıtYanıtla
Kübi:

1- 20 sene değil 12 sene 2- Beş aylık bir senelik sevgilisi ile evlendi. 3- Ayrılacağını nereden çıkarıyorsun, dileğin bu mu?

yanıt0
yanıt0
Kel Laz:

ölsede hevla yesek.

4
0
yanıtYanıtla
ENİS:

KENDİ DEFOLARINI BAŞKALARININ YAŞAMI ÜZERİNDEN TEMİZLEME VE YOK ETME ÇABASI BİR ÇEŞİT ''KİŞİLİK BOZUKLUĞUNUN DIŞA YANSIMASI'' HALİDİR! KENDİSİYLE BARIŞIK YAŞIYAN İNSANLARIN EMPATİ YETENEĞİ KEŞKE HERKESTE BİR PARÇA OLABİLSE.

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title