Haberler

Tülin Özen'in yatak sahnesi 'Bir Başkadır' dizisine damga vurdu

Güncelleme:

Netflix'in yeni dizisi 'Bir Başkadır'a Tülin Özen'in cesur yatak sahneleri damga vurdu. 40 yaşındaki güzel oyuncunun gençlere taş çıkartan fiziği gözlerden kaçmadı.

Netflix'in yeni projesi 'Bir Başkadır' seyircisiyle buluştu. Kadrosunda, Öykü Karayel, Fatih Artman, Alican Yücesoy, Funda Eryiğit, Defne Kayalar, Tülin Özen, Derya Karadaş, Bige Önal ve Settar Tanrıöğen gibi oyuncuların yer aldığı dizi büyük ses getirdi.

FİZİĞİ GENÇ KIZLARA TAŞ ÇIKARTTI

Aynı anda 8 bölümü yayınlanan Bir Başkadır'ın ikinci bölümüne ise Tülin Özen ve Alican Yücesoy'un yatak sahnesi damga vurdu. Üzerinde sadece iç çamaşırı bulunan Özen, yataktan kalkarak üstünü giyiniyor.

Tülin Özen'in yatak sahnesi Bir Başkadır dizisine damga vurdu

Dizide psikoloğu oynayan Özen'in yarı çıplak halleri ise kısa sürede gündem oldu. Üstsüz görüntüsüyle ekrana yansıyan Özen'e beğeni yağdı. 40 yaşındaki güzel oyuncunun gençlere taş çıkartan fiziği de gözlerden kaçmadı.

Tülin Özen'in yatak sahnesi Bir Başkadır dizisine damga vurdu

BİR BAŞKADIR'IN KONUSU NE?

8 bölümden oluşan dizi, farklı sosyo-ekonomik geçmişlerden gelen ve İstanbul'un renkli ve canlı hayatında şaşırtıcı tesadüflerle yolları kesişen kendine özgü bir grup karakteri konu alıyor.

Tülin Özen'in yatak sahnesi Bir Başkadır dizisine damga vurdu

Tülin Özen'in yatak sahnesi Bir Başkadır dizisine damga vurdu

Tülin Özen'in yatak sahnesi Bir Başkadır dizisine damga vurdu

Tülin Özen'in yatak sahnesi Bir Başkadır dizisine damga vurdu

Tülin Özen'in yatak sahnesi Bir Başkadır dizisine damga vurdu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Alican Yücesoy Öykü Karayel Tülin Özen Haberler

Bakmadan Geçme

Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (69)

TV:

BU VE BUNUN GİBİ DİZİLER TÜRK HALKININ BİLİNÇ ALTINA AHLAKSIZLIĞI YERLEŞTİRMEYİ BAŞARDI

40
14
yanıtYanıtla
Adem yakar:

miiletin ahlakını bozmaktan baska bıse degıl böle islama uymayan fılımler yasaklanmalı

30
12
yanıtYanıtla
Recep:

Insanlarin ozgurlugu diye bir olay var istemeyen izlemez

yanıt5
yanıt10
tırttt:

Milletin ahlakını bozduğu kesin. Gerçi mevcut diziyle bozulacak kadarsa zaten o ahlaktan bir hayır gelmez. İslama uygun fimler çekmeye kalksak o zaman bende islamla ilgili çok konu var . Yazsak hemen dinsiz ateist oluruz. Mesele islam değil ahlak. Ahlakda islam olmasada olur. Ben eğer çalmıyorsam çırpmıyorsam bu beynimle alakalı. Öteki taraf korkusu değil. Zaten bu ülkede Allah korkusu olsaydı yüzlerce cezaevi olmazdı. Mahkemeler icra dosyalarıyla dolup taşmazdı. Vs vs. Bizden bir cacık olmaz

yanıt7
yanıt2
ECE:

RÜTÜK e Başvur diziyi kaldırsın benimde selamımı söyle

yanıt0
yanıt0
Kerim:

Adem yakar efendi ahlakı çok düzenli kendisini leylek bacaya bıraktı dini imanını bu sahne bozdu bu haberi okumaya din alimlerinin derin araştırmalarını yaparken yanlışlıkla girdi.. elime bi odun verecekler varya

yanıt1
yanıt0
İstanbul:

Rezillik başka bi şey değil.

24
11
yanıtYanıtla
İYİ OLMUŞ:

beğenmeyen defolsun arap ülkelerine.

11
22
yanıtYanıtla
OSMANLI:

beğenenlerde defolsun gitsin avrupa ülkelerine. . . . belli ki onlar avrupa çoçuğuuu. . .

yanıt18
yanıt9
galip:

aynen öyleee bu gerici yobazlar bu güzel coğrafyada yaşamayı hak etmiyor , bunlar arap çöllerine layık

yanıt2
yanıt3
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title