Haberler

    Tuğçe Tayfur'un eski eşi Taner Şafak mahkemeye başvurdu: Bin dolar nafakayı ödeyemiyorum

    Güncelleme:

    Müzisyen Taner Şafak, 4 yaşındaki çocuğu için aylık ödediği bin dolar iştirak nafakasının 2 bin liraya indirilmesini istedi.

    Müzisyen Taner Şafak, 4 yaşındaki çocuğu için aylık ödediği bin dolar iştirak nafakasının 2 bin liraya indirilmesini istedi. Tayfur'dan geçtiğimiz yıl boşanan Şafak dilekçesinde, koronavirüs salgını nedeniyle işlerinin kötüye gittiğini ve evlilik hazırlığı içerisinde olduğu için nafakayı ödemekte güçlük çektiğini belirtti.

    Şafak'ın Amerikan vatandaşı olduğunu dava dilekçesinde belirten avukatı, şu açıklamayı yaptı: " Taner Şafak, boşanmanın ardından çocuğunu görebilmek için her şeyini bırakıp Türkiye'ye yerleşmiştir. Pandemi nedeniyle Amerika'da yaşayan ailesinin işlerinde yardımcı olamamıştır. Taner Şafak, emekli olan annesi ve babasının desteği ile çocuğunun nafakasını ödemekteydi.

    Nafakayı ödemek için bankalara başvuran ve kredi almaya çalışan Taner Şafak'ın bu talebi de yabancı olması nedeniyle reddedilmiştir. Bu nedenle Türk lirasıyla aylık 8 bin lirayı bulan iştirak nafakasının 2 bin liraya düşürülmesini talep ediyoruz."

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Amerika Birleşik Devletleri Taner Şafak Magazin Haberler

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

    İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

    İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

    Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

    Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title