Haberler

Tuğba Ekinci'den İbrahim Tatlıses İtirafı: Format Gereği Öyle Yaptık

Güncelleme:

İbo Show'a katıldığı dönemde İbrahim Tatlıses ile arasında geçen diyalogla ilgili açıklama yapan Tuğba Ekinci, "Şov programı olduğu için diyaloglar format gereğiydi" dedi.

Son röportajında "Kadınlar yüz vermese hiçbir Türk erkeği taciz etmez" diyen Tuğba Ekinci, Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına telefonla bağlanarak hakkında eleştirilere cevap verdi.

HER ŞEY FORMAT GEREĞİYMİŞ

İbo Show'a katıldığı dönemde İbrahim Tatlıses ile arasındaki diyaloğu hatırlatan Ekinci, şov programı olduğu için diyalogların format gereği olduğunu söyledi.

"O VİDEODA ROL MÜ YAPIYORSUNUZ?"

Bu sözlerden sonra araya giren Eyüboğlu, "Anlamadım, o videoda rol mü yapıyorsunuz?" diye sordu. "Hayır" cevabını alan Eyüboğlu, "İbrahim Tatlıses sana yürüyor, sen de tipim değilsin diyorsun" ifadesini kullandı. Ekinci ise bu sözlere "Hayır yürümüyor. Orası bir şov programı" sözleriyle karşılık verdi.

"BİR SİZ AKILLISINIZ"

Tuğba Ekinci'nin sözleri karşısında sinirlendiği gözlenen Ali Eyüboğlu, "Bir siz akıllısınız. Hepimiz gerizekalıyız" diyerek tepki gösterdi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Tatlıses Tuğba Ekinci Ali Eyüboğlu Beyaz TV Magazin Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
İsrail, Türkiye ile serbest ticaret anlaşmasını feshediyor

İsrail, Türkiye ile serbest ticaret anlaşmasını feshediyor

500

Yorumlar (86)

ramo:

akp den milltvekili olnda anca böyle olur

21
8
yanıtYanıtla
polis:

iboooo ölümlerden döndün hastane odalarında evlendin daha neyin peşindesin git torun tombalak sev yaaav senin neyine vekillik

24
2
yanıtYanıtla
ADALET:

HERKEZ KİMİN NE OLDUĞUNU BİLİYOR. İBO YU TEMİZE ÇIKARTMAYA BAŞLAMAYIN BİZ ÇOCUK DEĞİLİZ.

25
0
yanıtYanıtla
ADANALI:

Tiplere bakin yahu Türkiye''nin müstakbel Millet vekili adayi KIRO IBO.

18
6
yanıtYanıtla
m:

rol yapmak için oyuncu olmk için oylar akpye

12
5
yanıtYanıtla
HIZLA BATIYORUZ:

ŞUNLARA VAKİT BİLE AYIRMAMAK LAZIM. . YAZACAKTA YER YOK. MEMLEKET HIZLA BATI(RILI)YORUZ. . SORUMLULARI BELLİ AMA PİŞKİNİLKTE SINIR YOK TABİKİ. . DOLAR TEDBİRLERE RAĞMEN 4. 30 DA. . CARİ AÇIK 55 MİLYAR DOLAR CİVARI YAPANLAR BELLİ AMA SEÇİME GİDİYORUZ. NASIL BİR OYUN OYNADINIZ ÜLKEMİZE. KİMİN NE KADAR SUÇU VARSA ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN. YETER ARTIK DESEN DE BİRİSİ ÇOK GÜZEL ÖZETLEDİ. YAZI DA GELSE TURA GELSE RTE KAZANIR DEDİ. NASIL OLDUĞUNU TAHMİN ETMEK ZOR DEĞİL. REFERANDUM GİBİ OLACAK YANİ. . BIKTIK VALLA. .

12
5
yanıtYanıtla
KARLI DAĞLAR:

O zaman gel sen cumhurbaşkanı ol. Sorunları çöz. Çözebilirsen. Eleştirmek kolay tabi. . E hadi, gel. . .

yanıt4
yanıt5
Dersim62:

Bu şahıs akp den aday adayı olmamışmıydı.şu ekrandaki görüntüden sonra herşey ortada anlatmaya gerek yok görüyorsunuz.

15
1
yanıtYanıtla
Gerçek Müslüman:

Muharrem bey bu hafta cuma namazını nerede kılacak acaba?kılıçtaroğlu nuda götürsünde anlı secde görsün belki imana gelir!

9
7
yanıtYanıtla
Gerçek müslüman:

Abdest in tarifini verebilirim.

yanıt2
yanıt2
Tüm 86 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title