Haberler

Tuğba Altıntop'tan Şaşırtan Evlilik Açıklaması: Kaderde Varsa Rafet'le Yine Evleniriz

Güncelleme:

Rafet El Roman'dan olaylı bir şekilde boşanan Tuğba Altıntop, katıldığı programda çarpıcı açıklamalara imza attı. Altıntop, "Kaderde varsa Rafet'le yine evleniriz" dedi.

Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına katılan eski manken Tuğba Altıntop, özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalar yaptı.

"KADERDE VARSA YİNE EVLENİRİZ"

Tuğba Altıntop, bir dönem kanlı bıçaklı olduğu eski eşi Rafet El Roman'la tekrar evlilik sinyali verdi. Altıntop, "Rafet bekar ben bekarım. Her şey olabilir. Allah 1995 yılında yazmış kaderime evlendik, yine yazdıysa yine evleniriz. Kaderde varsa o kitabı bir daha okuyacağız yapacak bir şey yok. Kızlar evlenmemizi çok istiyor. Rafet evlenme teklif etse kabul eder miyim bilmiyorum, kızlarıma sorarım herhalde" açıklamasıyla evliliğe yeşil ışık yaktı.

Tuğba Altıntop'tan Şaşırtan Evlilik Açıklaması: Kaderde Varsa Rafet'le Yine Evleniriz

"14 ŞUBATTA SÜRPRİZİM VAR"

Tuğba Altıntop, 14 Şubat'ta size bir sürprizimiz var. Ne olduğunu söylemeyeceğim. Bekleyip göreceğiz" açıklamasıyla da merak uyandırdı. Rafet El Roman ile Tuğba Altıntop 2003 yılında olaylı bir şekilde boşanmıştı.

Tuğba Altıntop'tan Şaşırtan Evlilik Açıklaması: Kaderde Varsa Rafet'le Yine Evleniriz

Tuğba Altıntop'tan Şaşırtan Evlilik Açıklaması: Kaderde Varsa Rafet'le Yine Evleniriz

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Rafet El Roman Tuğba Altıntop Kanal D Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (26)

Dürbünlü:

İslamda:Evlen boşan+tekrar evlen+Buna izin yok..bunlar hangi dine göre evlenecekler..?

8
8
yanıtYanıtla
RACO:

hangi din bu bizede söylesene :)))

yanıt2
yanıt1
yellow rose:

başka biriyle evlenip yatmadan eski kocasıyla tekrar nikah olmaz

4
8
yanıtYanıtla
Dogru soze ne hacet:

Dini bilginiz kuvvetli imis

yanıt4
yanıt2
yardım:

ekonomimiz dibe vurmuş sen git o evlendi bu boşandı hikaye anlat bize

9
1
yanıtYanıtla
Oooooo:

Bu Adam guzelim kadindan ayrildi daldan dala atladi atladi cocukarida annesiz yasattigin bu saatten sonra akli basina gelmistir insallah birlesirsiniz

7
1
yanıtYanıtla
selçuk:

evlenirler evlenmezler bu bizi bağlamaz bir poşet 25 kuruş ona odaklannalım gerçek soruna yönelelim

4
2
yanıtYanıtla
Selanik M.:

TEKRAR EVLENİRLER İNŞALLAH . . .

4
2
yanıtYanıtla
BJK:

TUĞBA HANIM BİR PROGRAM DA ŞÖYLE DEDİ. . . RAFET BENİM ÇOK YAKIN ARKADAŞIMI YATAK ODASINA DAVET ETTİ. . . HEMDE EVİMİZE DEVAMLI GELEN ARKADAŞIMI DEDİ. . . . YA NASIL BİR KAFADIR ANLAMADIM. . .

6
0
yanıtYanıtla
Sobe:

O Öyle değil biraz tam tersi bir durum oldu o yüzden ayrıldılar sanki, hatta Rafet''in o dönem açıklamaları var, üstü kapalı eleştiriyor Tuğba''yı pervasız yaşamı konusunda.

yanıt0
yanıt0
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title