Haberler

Tuba Ünsal, Trump'a oy verenleri eleştirdi: Aklınız nerede?

Güncelleme:

Ünlü manken Tuba Ünsal, ABD'de yaşanan seçim sürecine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. ABD Başkanı Trump'a oy verenleri eleştiren Ünsal, "Kovid'i bile kabul etmeyip milyonlarca insanın ölümüne neden olmuş bir liderin bu kadar oy alması utanç verici. Aklınız nerede?" dedi.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle çocuklarıyla beraber İstanbul'dan uzaklaşan Tuba Ünsal, gündemi takip etmeye devam ediyor. Çocuklarıyla doğayla iç içe arınma tatiline çıkan ünlü manken Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşanan seçim sürecine dair fikirlerini belirtmeyi ihmal etmedi. Donald Trump'a oy veren Amerikalılara sert sözler sarf eden Tuba Ünsal'ın paylaşımı sosyal medyanın gündemine oturdu. Tuba Ünsal'ın Trump hakkındaki sivri eleştirileri dikkatleri çekti.

"KORONAYI KABUL ETMEYİP MİLYONLARCA İNSANIN ÖLÜMÜNE NEDEN OLDU"

Trump'ın koronavirüs salgınını ciddiye almamasını eleştiren Ünsal, "Trump gibi kadın düşmanı, egomanyak, çocuk tacizi davalarında adı geçen, dünyanın başına gelmiş en büyük balalardan Kovid'i bile kabul etmeyip milyonlarca insanın ölümüne neden olmuş bir liderin ikinci seçim döngüsünde halkından bu kadar büyük oy alması utanç verici.

"KANYE WES'Tİ DESTEKLEYENLERİ DE DAHA ŞAKACI BULUYORUM"

Diğer tarafta da Biden gibi savaş yanlısı bir politikacıya oy vermek yerine Kanye West'i destekleyenleri de daha masum, daha şakacı bulmaktayım. Bütün 'bunlar bizi hiç ilgilendirmez' derseniz de haklısınız ama Trump konusunu bizim için global bir utanç haline getiren iklim ve çevre ile ilgili attığı adımlardır. Bugün küresel yaşadığımız bu Kovid felaketinden çok daha çözümsüzü başımıza gelmek üzere. İklim krizi, bu hızla tüketmeye devam edersek yakın bir gelecekte hayatımızı korkunç etkilemeye başlayacaktır. Yeşil alanları yakıp yıkmaya, yeni çevre düzenlemelerini yok saymaya, gezegenin doğal kaynaklarını hızla tüketmeye devam edersek gezegen ısınmaya devam edecek, deniz seviyesi yükselecek, ısınmaya bağlı birçok hastalık yaşam şeklimizi ciddi şekilde etkileyecektir ve tüm bu etkiler 50 yıl içinde görülmeye başlanıyor" ifadelerini kullandı.

Tuba Ünsal, Trump'a oy verenleri eleştirdi: Aklınız nerede?

"TRUMP'A OY VEREN AMERİKALILARILAR AKLINIZ NEREDE?"

İlerleyen zaman içerisinde global bir insanlık krizinin kapıda olduğunun altını çizen Ünsal, "Trump'ın Alaska'daki devasa Tongass ormanlarıyla ilgi, kesime açma kararı ise tüm dünyayı etkileyen bir felakete yataklık yapmaktır. Tongass ormanlarının yok edilme kararı dünyada domino taşı gibi bizi de etkilemektedir. Bugün Amerika'da yok ettiğin orman tüm dünyanın oksijen kaynaklarından çalmakta ve global bir insanlık krizini hiçe saymaktır. Trump'a oy veren Amerikalı kardeşler where is your mind? (Aklınız nerede?)" notunu ekledi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Donald Trump Tuba Ünsal Haberler

500

Yorumlar (24)

Ali:

Peki CHP ye oy verenlere ne demeli?

9
13
yanıtYanıtla
MALİK:

Dangalak chp ile ne alaka ileri zekalı

yanıt4
yanıt0
KartaL:

Senin dolara euroya bakmayan bir maliye bakanın varken chp yi bu haberi karıştırmana neler neler demeli neler neler!

yanıt5
yanıt0
AYŞEGÜL TATİLDE.:

İsabetli bir yorum.Adamlar diyor. Doğruları bile getirseniz.yine de istemezük . Doğrusu şu ki Trump bunların yanında evliya enbiya gibi kalır.

yanıt1
yanıt0
birleşik devletler e hayır:

bizene Amerika dan, bugüne kadar ne faydası olmuş ki bitmek üzere olan ülkeden fayda bekliyorsunuz. . .

5
4
yanıtYanıtla
AYŞE:

BİZE NE Mİ AMERİKADAN CAHİL OLDUĞUNUZU AÇIKLAYAN BİR KAÇ KELİME. ŞİMDİ SANA ÖNEMİNİ ANLATARAK ZAMANIMI HARCAMIYACAM ZATEN ANLAMAZSIN SENİN KAFAYA FAZLA GELİR.

yanıt3
yanıt6
ARMAGEDDON:

Yahu faydayı bırak, asırlardır insanlığın kanını emdiler.Hemen U dönüşü yapıp çin ve rusya ile stratejik anlaşmalara geçmeliyiz. Adamlar 15 Temmuzda işgal girişimi başlattılar. Darbe değildi. ABD Azılı bir düşmandır. Sempatizanlarınada göz verip ışık vermemeliyiz.

yanıt0
yanıt0
Ece:

Yoğun istek üzerine Birleşik devleti Ayırıyorum AADB. Ayrı Ayrı Devletler Birliği Oldumu şimdi

yanıt1
yanıt0
BEYAZ:

şimdi konuya şöyle bakalım. . . biden i söylemlerinden dolayı sevmiyor ve istemiyorsunuz teknik olarak bende istemiyorum şu bitmiş ekonomi karşısında birde biden ile uğraşmak zorunda kalacak türkiye ama. . . trump ta delinin teki adam geldiği ilk zamanlar ülkesinden iranlıları göndermeye kalktı canı sıkıldıkça türkiye ye yaptırım yapacak diyip duruyor hangisi gelirse gelsin türkiyenin ekonomisi etkilenmeyecek çünkü ekonomi zaten yok o yüzden yükselen doları BIDEN ve TRUMP''a yüklemeyin LÜTFEN

6
1
yanıtYanıtla
Kel alaka:

Bir ABD başkanı ilk defa bir müslüman ülkeye savaş açmamış o da bu başkan bana ne ormanından covidden

2
5
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title