Haberler

Tuba Ünsal'ın Savunmasına Sevgilisinin Eşinden Yanıt Gecikmedi

Güncelleme:

Evli Caner Karaloğlu ile aşk yaşadığı için kendisini "Caner'in karısının da sevgilisi var" diyerek savunan oyuncu Tuba Ünsal'a Karaloğlu'nun karısından jet hızında yanıt geldi.

İki çocuk annesi Tuba Ünsal bir süredir evli iş adamı Caner Karaloğlu ile aşk yaşıyor. Ünsal, İspanyol model Elisabeth Mas ile halen kağıt üzerinde evliliği devam eden ve bu evlilikten bir de çocuk sahibi olan Karaloğlu ile gözler önünde bir ilişki yaşıyor.

Geçtiğimiz akşamlarda muhabirler tarafından Karaloğlu ile birlikte görüntülenmiş ve kendisine ilişkisiyle ilgili olarak yöneltilen sorulara; "Caner'in karısının da sevgilisi var, bu durumu sadece siz abartıyorsunuz" şeklinde bir yorumda bulunmuştu.

Tuba Ünsal'ın Savunmasına Eski Sevgilisinin Eşinden Yanıt GecikmediTuba Ünsal ve Caner Karaloğlu

"HAYATIMDA FİKİR SAHİBİ DEĞİL"

İspanyol model Elisabeth, sosyal medya hesabı üzerinden bir takipçisinin kendisine yönelttiği Tuba Ünsal sorusuna cevap vererek ilginç bir polemiğin fitilini ateşlemiş oldu. Mas, kendisine yöneltilen soru üzerinden Tuba Ünsal'ın özel hayatı hakkında fikir sahibi olmadan konuşmasını eleştirdi.

Tuba Ünsal'ın Savunmasına Eski Sevgilisinin Eşinden Yanıt Gecikmedi

Tuba Ünsal'ın Savunmasına Sevgilisinin Eşinden Yanıt GecikmediCaner Karaloğlu ve Elisabeth Mas

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tuba Ünsal Haberler

500

Yorumlar (9)

SİNAN:

bence tuba hanım haklı

1
31
yanıtYanıtla
ADA:

koca olacak adam adam değil

20
3
yanıtYanıtla
Fedo:

Sanatçı topluma örnek insandır, şimdi bunun her tarafı sanatçı olsa kaç yazar? işi gücü milletin kocasına salça olmak ondan sonra pişkin pişkin ortalarda geziyor, buna çok şey söylenir ama bazen tek kelime bile etmemek anlayanı yerin dibine sokmaya yeter tabi anlamak için haya ve edep gerek.

19
0
yanıtYanıtla
yuhh:

nekadar normal konusuyor evlilerin birde sevgilisi olmaliymis ve gazeteciler abartiyormus yuhh bee iki cocuk annesisin ne bu yasam tarzin ismine bak yasayisa bak yaziklar olsun sizin yuzunuzden halk zehirleniyor evli kisilerin yuvasi yikiliyor AILE kavrami kalmiyor ALLAH sizin gibileri bildigi gibi yapsin aile dusmanlari

16
0
yanıtYanıtla
Yok artık:

Vallahi de pes billahi de pes . O nasıl bi savunmadır ya ? Nasıl boyle bir iliskiyi normallestirerek dile getirirsiniz . Sizin gibi midesizler yuzunden milletin evliliğe olan sadakati kalmiyo. Sizin gibi ünlü müsvettelerine özenmekten napacaklarini şaşar oldular. Boş yere demiyolar. Bir kadının düşmani yine bir kadın diye. Umarim o herif senide bir başkasıyla boynuzlar

15
0
yanıtYanıtla
Haklarımı hayırlısıyla devrettim demiş:

Artık özel yaşantımı o yürütüyor bana kuma geldi demiş

5
2
yanıtYanıtla
Yinemi:

Özel hayatmi ALLAH ALLAH.Rezatin neresi òzel.

0
0
yanıtYanıtla
Neden:

Sevgilinizin evli olmasına ne diyorsunuz? Sevgilimin karısının sevgilisinin de sevgilisi evli. Abartmaya lüzum yok.

0
0
yanıtYanıtla
para:

adam zengin oldugu icin evli olmasinin bi onemi yok bunlar icin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title