Haberler

Tuba Ünsal'ın ekonomik alışverişi! Çocuklarına 10 TL'den tişört, 80 TL'den ayakkabı aldı

Güncelleme:

Başarılı oyuncu Tuba Ünsal, "Çocukların yediği helal, giydiği haram" diyerek iki çocuğuna tanesi 9,50 TL'den tişört, 79,90 TL'den de ayakkabı aldı.

Geçtiğimiz gün çocukları Sare ve Civan Mert'le alışveriş merkezine giden Tuba Ünsal, alışveriş yaptı. Ünsal, birçok ünlünün aksine çocuklarına uygun fiyatlı markaların ürünlerini satın aldı.

10 TL'YE TİŞÖRT, 80 TL'YE AYAKKABI

Milliyet'te yer alan habere göre, Ünsal, "Onlar için 'yediği helal, giydiği haram' derler ya, buna özellikle dikkat ediyorum. Markalarda ise doğaya saygılı olsun, çocuk işçi çalıştırmasın gibi kriterlerim var. Onun dışında takıntılarım yok" şeklinde konuştu. Oyuncu, girdiği mağazadan çocuklarına 9,50 TL'den tişörtler ve 79,90 TL'den ayakkabılar tercih etti.

Tuba Ünsal'ın ekonomik alışverişi! Çocuklarına 10 TL'den tişört, 80 TL'den ayakkabı aldı

"YEDİĞİMİZ EKMEĞİN KIRINTISINI SAYMAMIZ GEREK"

Çocuklarına pahalı kıyafetler alan ünlü isimleri eleştirmediğini söyleyen oyuncu, sözlerine şöyle devam etti: "İnsanların çocuklarıyla ilişkisi kimseye düşmez. O yüzden bu benim tercihim. Dünya bambaşka bir yere gidiyor. Artık yediğimiz ekmeğin kırıntısını saymamız gereken bir dönemdeyiz. Her şey tepetaklak oldu. Ama temennim, herkesin bunların çok daha bilincinde olarak hareket etmesi ki özellikle çocukların hayatında."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tuba Ünsal Milliyet Haberler

500

Yorumlar (93)

CORÇ:

İTİBARDAN TASARRUF OLMAZ. ÇOCUĞA 10 TL TİŞÖRT 80 TL AYAKKABI GİYDİRMEK NİYE, ARKADAŞLARI ARASINDA DALGA KONUSU OLACAK YAVRUCAĞIZ UTANACAK PSİKOLOJİSİ BOZULACAK.

8
56
yanıtYanıtla
Acem:

Ne alakası var la giydiğin her şey orijinal mi onu geçtim sen kıyafetine göre mi yargılıyor sun insanları

yanıt11
yanıt1
Mert:

İtibardan tasarruf olmaz dediler, ülkenin hali ortada..

yanıt8
yanıt0
CORÇ:

SUÇ İŞLEMEDİKLERİ SÜRECE NEYSE YARGILAYACAZ. TABİ Kİ MARKAYLA. YANİ DIŞ GÖRÜŞÜNÜŞLE. SEN YUMURTANIN İÇİNDEN KURBAĞA ÇIKTIĞINI HİÇ GÖRDÜNMÜ. DIŞ GÖRÜNÜŞÜ GÜZEL OLAN HER ZAMAN GÜZELDİR. NOKTA!!!

yanıt7
yanıt11
SEMİH CAN:

O çocuklara yazık, çünkü arkadaşları doğal olarak pahalı şeyler giydiği için ister istemez dışlanılacaklar ve utanacaklar.

9
44
yanıtYanıtla
Fatih:

Yorumları okudum, arklı düşünceler var. Hepsine saygı duymakla birlikte Tuba hanımın bu yaklaşımını takdir ediyorum. Çocuk pahalı giydi diye daha mutlu olmaz. Sadece herdefasında daha iyisini umar. Bu durum da çocuklarımızı doyumsuz ve mutsuz yapıyor. Görüyorsunuz işte; hep en iyisini isteyen anne ve babalar olarak evlatlarımız mutlu değil. Yüzlerce oyuncağın arasında oyuncaksız, kuşsütü eksik sofralarımızda aç lar. . . Önce manen doyurmak ve giydirmek gerek, aksi halde mutluluk zor! Selamlar.

38
3
yanıtYanıtla
Misafir:

Yorumunuzu beğendim, yanlış butona bastım

yanıt4
yanıt0
Sov yapma:

10 tl lik tisortu bagis bile yapmaz bunlar reklam kokan hareketler alisveristen sonra nusrette 3000 tl hesap odemistir....

27
11
yanıtYanıtla
Gerçek müslüman:

İslama uygun giyinmemişler.

19
18
yanıtYanıtla
Bi:

Git kardeşim iyice kafayı yediniz.İsteyen istediğini giyer sana ne.

yanıt9
yanıt1
Tüm 93 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title