Haberler

Tuba Ünsal iftar sonrası gelen hesaba isyan etti: Geçirmişler de geçirmişler

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Tuba Ünsal, iftar açmak için gittiği mekanda gelen hesaba "Öyle bir hesap getirdiler ki! Geçirmişler de geçirmişler" diyerek isyan etti.

Şu sıralarda TRT1 ekranlarında yayınlanan "Mehmed: Fetihler Sultanı" dizisinde boy gösteren oyuncu Tuba Ünsal, iftar açmak için gittiği mekanda gelen hesaba isyan etti.

"GEÇİRMİŞLER DE GEÇİRMİŞLER"

Sarıyer'de yeni taşındığı eve komşu olan bir restorana çocukları ve iki çalışanıyla iftara giden ünlü oyuncu, gelen hesabı görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Ünsal, konuyla ilgili açıklamasında "Öyle bir hesap getirdiler ki! Geçirmişler de geçirmişler. Ben kişi başı 5 salata söylemiyorum. 'Nasılsa bakmadan öder' diye düşündüler herhalde. Sonra arka masada fosur fosur sigara içtiler. Uyarınca da terbiyesizlikleri arttı da artı" ifadelerine yer verdi.

Tuba Ünsal iftar sonrası gelen hesaba isyan etti: Geçirmişler de geçirmişlerTuba Ünsal, TRT1 ekranlarının ilgiyle izlenen dönem dizisi Mehmed: Fetihler Sultanı'nda Mara Hatun karakterine hayat veriyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tuba Ünsal İftar Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (43)

İsmail Yıldırım:

Başka şehirde vs değilsem zorunlu olmadıkça lokantada yemek yemiyorum. O paraya gidip et alıp kendim yapıyorum.

598
9
yanıtYanıtla
Süreyya AYDIN:

Valla aynı babam gibi konuştunuz :)

yanıt306
yanıt4
osman Öztürk:

Ben de aynısını yapıyorum çünkü biz de öpülmekten bıktık.

yanıt183
yanıt1
necdet:

asıl mesaj "oruç tutuyorum " ben iş vermeye devam edin.

45
348
yanıtYanıtla
Fakır:

bu haberden bu yorumu çıkardın helal sana. ülke senin gibi zırcahil dolu ise yemek yapasını böyle geçiren bitmez

yanıt234
yanıt7
osman Öztürk:

Ya arkadaş biraz insan olun yaaa.Ne zaman birbirimize saygı göstermeyi öğrenicez.Bu güzel ülke de hep birlikte yaşiyacagız.Farkli düşünücez farklı yaşayacağız.Nedir bu yaaa.Farkli takım bile tutamıyoruz bu ülkede.Gecen gün maçta olanlardan bile ders çıkarmiyoruz.Yeter be yaaa.

yanıt106
yanıt1
şeref şen:

Ayip necdet ayip, boylesi suizanlikla hakka girersin bu mubarek gunlerde.

yanıt3
yanıt0
Turan Şahin:

dön, dolan gel inanca, başka tutunacak dal yokki, kafanızda,ya arkadaş pahalılıkdamı inançdan oluyor,oruçla ne alakası var,bahane nede olsa hazır sizin kafaya göre,

yanıt28
yanıt1
masteng aston:

Yani dini menfaat icin kullaniyor bu simdi parti kurup oy ister koyunlarda pesinden gider diyorsun.

yanıt1
yanıt1
Boray Borton:

Diyelim ki yalan da olsa ben oruç tuttum diyor (doğrusunu Allah bilir), sen yalan da olsa tutmuyorsun. Şimdi diyeceksin ki ne biliyorsun tutmadığımı, şundan biliyorum eğer oruç tutuyorsan müslümansın değil mi peki Hucurât Suresi 12. Ayeti bir oku. Zaten oruç tutan bir müslümansan bunu bilir böyle bir şey yazmazdın. Sana bir bilgi daha vereyim yukardaki ayet haricinde birde hadis "zan altında iftira ile kötülük yapanların nikahı düşer"...

yanıt0
yanıt1
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title