Haberler

Tuba Ünsal'dan Şeyma Subaşı'na sert sözler: Bu artık ahlak erozyonunun geldiği son nokta

Güncelleme:

Fatih Altaylı'nın eleştirilerine yanıt veren Şeyma Subaşı'na bir tepki de Tuba Ünsal'dan geldi. Subaşı'nın "Ben de boş şeyler var. Beni zaten küçük kızlar takip etsin" sözlerine sert çıkan Ünsal, "Bu artık ahlak erozyonunun geldiği son nokta... Bu ülkenin kız çocuklarının doğru rol modellere ihtiyaçları var" dedi.

Son günlerde sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlar ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı, Habertürk yazarı Fatih Altaylı'nın eleştirilerine "Ben boşum bende ancak bu var… Bu kadarım… Beni zaten küçük küçük kızlar takip etsin" diyerek yanıt vermişti. Subaşı'nın söz konusu açıklamalarına bir tepki de oyuncu Tuba Ünsal'dan geldi.

"BU ARTIK AHLAK EREZYONUNUN GELDİĞİ SON NOKTA"

Şeyma Subaşı'nın açıklamalarına sert çıkan Tuba Ünsal, Instagram hesabının hikayeler bölümünden yaptığı paylaşımda, "Bu artık ahlak erozyonunun geldiği son nokta. Senin boş beleş ağız büken hallerini takip etmesin o küçük kızlar. Bırak seni yine adamlar takip etsin. Bu ülkenin kız çocuklarının doğru rol modellere ihtiyaçları var. Çalışan, üreten, kadınlığı ağız bükerek öğrenmeyen… Kadın gibi kadın olarak yetişecek o genç kızlar" ifadelerini kullandı.

Tuba Ünsal'dan Şeyma Subaşı'na sert sözler: Bu artık ahlak erozyonunun geldiği son nokta

"THY BİZİ BU ÇİLEDEN KURTARIN"

Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde THY'ye seslenerek "9 saat aktarmalı uçuyoruz bu çileden bizi kurtarın lütfen. İstanbul İbiza uçuşu artık koysanız. Eminiz bu yaz bir çok insan bunu bekliyor" demişti. Subaşı'nın kısa sürede gündem olan videosunu köşesine taşıyan Altaylı ise sert sözlerle yüklenerek "Köy yanar, k… taranır' durumu" yorumu yapmıştı.

Tuba Ünsal'dan Şeyma Subaşı'na sert sözler: Bu artık ahlak erozyonunun geldiği son nokta

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şeyma Subaşı Tuba Ünsal Subaşı Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (28)

xxx:

şeyma canım ya çok tatlısın seni çok seviyorum millete inat iyiki varsın

1
34
yanıtYanıtla
Avni:

tuba çok güzelsin.gözlerinde yemyeşil.dünden beri senin haberin bekliyordum.büyük bir ihtimal ben sana aşık olduma la.

17
6
yanıtYanıtla
Tuba:

sen kimsin la

yanıt4
yanıt9
Avni:

seni çok hoş buluyorum tuba hanım.

12
9
yanıtYanıtla
Dişi sinek:

Vızzzzzz vızzzzz vızzzz

yanıt1
yanıt1
...:

DOĞRU DEMİŞ AMA KEŞKE ÖNCE BİR AYNAYA BAKSAYDI ÖNCE. . .

17
4
yanıtYanıtla
.:

acaba sen kendıne bakıyomusun cok bılmıs ? her ne yasamıssa yasasın sonuc ıtıbarı ıle kadın dogru seyler soyluyor az beynınızı calıstırın ya . . !

yanıt6
yanıt6
...:

BAKTIM BİR PROBLEM YOK. . . İNSANIN YAŞAM TARZIYLA SÖYLEDİKLERİ UYUŞMALI BU KADININ ALKOLLÜ YOLLARDA AZ HABERİNİ DUYMADIK SENİ ÇOK BİLMİŞ. . .

yanıt4
yanıt0
...:

BAKTIM BİR PROBLEM YOK. . . İNSANIN YAŞAM TARZIYLA SÖYLEDİKLERİ UYUŞMALI BU KADININ ALKOLLÜ YOLLARDA AZ HABERİNİ DUYMADIK SENİ ÇOK BİLMİŞ. . .

yanıt4
yanıt0
doğrucu davut:

tuğbayıda hiç sevmem ama haklı. kesinlikle

15
4
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title