Haberler

    Tuba Ünsal, Bodrum tatiline devam ediyor

    Güncelleme:

    Tuba Ünsal, Bodrum tatiline devam ediyor.

    Tuba Ünsal, Bodrum tatiline devam ediyor. Önceki gün Yalıkavak Xuma Beach'te görüntülenen Ünsal, bir ağacın dibinde dinlendi. Uzun süre telefonuyla ilgilenen oyuncu, gazetecileri fark edince ise mekanı terk etti. (Umut ÜNVER)

    Ersoy'a sportif kostüm

    Bülent Ersoy, önceki gün Bodrum Günay Restoran'da sahneye çıktı. Modacı Pınar Kerimoğlu'nun tasarladığı bir kostümle konser veren Ersoy, "Bundan sonra daha rahat, sportif sahne kostümleri tercih edeceğim" dedi.

    20 METRE İTALYAN KUMAŞ

    Kostümüyle ilgili detayları da paylaşan sanatçı, 20 metre puantiyeli İtalyan ipek kumaş, kol detaylarında ve tacında Afrika deve kuşu tüyleri kullanıldığını söyledi.

    Bülent Ersoy, yaklaşık 40 karatlık pırlanta yüzüğünü yakın zamanda aldığını belirtti.

    Tatile devam

    Yaz boyunca eşi Erol Özmandıracı ile Göcek'te tatil yapan Naz Elmas, önceki gün Bodrum Türkbükü'ndeydi. Ünlü oyuncu, bir teknede güneşlenirken objektife takıldı. (Umut ÜNVER)

    Can okula başlıyor

    Oyuncu çift Beyza Şekerci ve Engin Hepileri, önceki gün Etiler Akmerkez'de görüntülendi. Çift, oğulları Can için okul alışverişi yaptıklarını söyledi: "İnanamıyoruz şu an ama oğlumuz okula başlıyor. Bazı şeyler istemeye başladı bile. Çok mutluyuz." Hepileri ayrıca yeni sinema filmi "Anka" için çok heyecanlı olduğunu belirtti: "Türkiye'nin ilk araba yarışı filmi. Çok iyi hazırlandık. Büyük aksiyon sahneleri çektik. Şubat ayında izleyeceğiz." (Sayit DURMAZ)

    İyi ki doğdun canım babam

    Buse Terim, babası Fatih Terim'in 4 Eylül'deki doğum gününe sürpriz yaptı. Kızlarıyla Florya Metin Oktay Tesisleri'ne giden Buse Terim, 68 yaşına giren ünlü teknik direktörle çekilen kareleri Instagram hesabında paylaştı: "Dedemize sürpriz yaptık. Canımın içi, babam, çınarımız... Evladın olmanın gururu çok başka. Yüzünü böyle güldürebilmek o kadar kıymetli ki..."

    Set daha başlamadı

    Oktay Kaynarca önceki akşam Arnavutköy'deki Mavra Balık'ta yemek yedi. Ünlü oyuncu, mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı: "Arkadaşımın mekanına 'hayırlı olsun'a geldim. Set daha başlamadı. Geçtiğimiz günlerde Özbekistan ve Kazakistan'a seyahat ettim. Büyük ihtimal yakında festival için tekrar gideceğim." (Sayit DURMAZ)

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Bülent Ersoy Tuba Ünsal Bodrum Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title