Haberler

TRT'nin Büyük Umutlarla Başlayan Dizisi Yalaza, Ekranlara Veda Ediyor

Güncelleme:

Pazartesi akşamları yayınlanan Yalaza dizisi, güçlü rakiplerine karşı istediği reyting başarısını yakalayamayınca ekranlara veda etme kararı aldı.

TRT 1'in usta yönetmen Osman Sınav imzalı dizisi Yalaza'nın ekran macerası sona eriyor.

PEK ÇOK ÜNLÜ İSİM BİLE DİZİYİ KURTARAMADI

Sinan Albayrak, Hasan Kaçan, İpek Tuzcuoğlu, Didem Balçın, Zeynep Gülmez, Erol Aksoy ve Kadir Çöpdemir gibi çok sayıda ünlü oyuncuyu buluşturan dizinin 20. bölümde ekrana veda edeceği öğrenildi.

Yalaza dizisi büyük umutlarla yayın hayatına başlamıştı;

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Osman Sınav Magazin Haberler

500

Yorumlar (30)

TOPRAK:

Türkiye''nin değeri İzmir Marşı''na küfür etti Ebubekir Öztürk, namı diğer ganyotcu yu bu diziye oyuncu olarak aldılar. Ee tabi halkda cezasını verdi. Tebrikler. !

5
8
yanıtYanıtla
Fergal:

Yeşil Deniz gibisi gelmedi gelmeyecek de ey TRT

12
1
yanıtYanıtla
Mehmet:

Yeşil Deniz gibi diziyi bitirdiniz sonrada yalazadan reyting bekliyorsunuz. .

11
0
yanıtYanıtla
ÇAY:

YEŞİL DENİZ GERİ GELSİNNNN

10
0
yanıtYanıtla
HASSABEYİ:

Eyyy TRT sen bu abuduk gubidik dizileri bırak sana yakışmıyor sana yakışan gerçek tarihimizi ekranlara getirmen getiriyorsun da sayen de Çarşamba_DIRILIS ERTUGRUL Perşembe_Mehmetçik Kut''ül Amare Cuma_ PAYITAHT ABDULHAMID günlerimiz dolu dizgin gidiyor TEŞEKKÜRLER. . . Pazartesi ve Salı günleri için önceden MİT konulu KIZILELMA-MİLAT dizileri vardı yine aynı tarzda dizilerle gelinnn o zaman verilen paralar boşa gitmez. . . Önce SÖZ ü transfer etmeye çalışın olmaz ise MİT dizisi çekin. . TEŞEKKÜRLER. . .

5
5
yanıtYanıtla
''Ya Nasip Ya Kısmet'':

bence de güzel fikir ama söz dizisini alabileceklerini sanmıyorum olsa müthiş olur dediğin gibi MİT dizisi yaparlarsa güzel olur bakalım

yanıt2
yanıt0
kim jon g montgdfs:

furimmi

yanıt0
yanıt0
TVeleştirmen:

Yeşil Denizi''i sebepsiz bitiren TRT''nin yeni başlayan/başlayacak dizilerini izlemiyorum. nasıl olsa bir anda yayından kaldıracaklar

8
0
yanıtYanıtla
Can:

Beni böyle sev en iyisiydi

5
3
yanıtYanıtla
MHA:

YEŞİL DENİZ LÜTFEN TRT

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title