Haberler

Teşkilat Dizisi Yeni Sezonuyla Geri Dönüyor

Güncelleme:

Dördüncü sezonu için geri sayımda olan Teşkilat dizisi, yeni sezonunda birbirinden yetenekli oyuncuları kadrosuna dahil ederek heyecanı arttırıyor. Aybüke Pusat'ın canlandıracağı Neslihan karakteri ve Cengiz Bozkurt'un hayat vereceği Çetin karakteriyle 'Teşkilat'ın bugüne kadar değinilmemiş tarafları da gün yüzüne çıkacak. Heyecan dolu dördüncü sezon yakında TRT 1'de ekrana gelecek.

Dördüncü sezonu için geri sayımda olan ve hayranları tarafından büyük bir heyecanla beklenen Teşkilat dizisi ekrana gelmek için gün sayıyor. Yeni sezon için hummalı bir çalışma gerçekleştirilen dizisinin kadrosuna birbirinden yetenekli isimler dahil oldu. Seyircinin ilk kez karşılaşacağı karakterler 'Teşkilat'ın bugüne kadar değinilmemiş taraflarını da gün yüzüne çıkaracak.

Aybüke Pusat'ın 'Neslihan' karakterini canlandıracağı Teşkilat'ta, Neslihan'ın babası Çetin'e ise başarılı oyuncu Cengiz Bozkurt hayat verecek. Neslihan ve Çetin'in 'Teşkilat' ile olan ilişkileri hikayeyi bambaşka bir noktaya taşıyacak.

'Teşkilat' heyecan dolu dördüncü sezonuyla yakında TRT 1'de ekrana gelecek!

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Cengiz Bozkurt Aybüke Pusat Bozkurt Trt Dizi Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title