Haberler

Teoman'dan Melih Gökçek'in "Jelibon rezervi bulunmuş" sözlerine olay gönderme: Jelibonları çıkartabiliriz

Güncelleme:

Yılbaşında Bodrum'da konser veren Teoman, 2023'ün ilk dakikalarında Melih Gökçek'in sözlerine gönderme yaparak "Biraz önce Lozan Antlaşması'nın 100'üncü yılını doldurduk, artık jelibonları çıkartabiliriz" dedi.

Sevilen şarkıcı Teoman, 2023'ü Bodrum Belediye Meydanı'nda verdiği konserle karşıladı. Şarkı aralarında konuşan Teoman, Melih Gökçek'in 'jelibon' sözlerine göndermede yaptı.

"JELİBONLARI ÇIKARTABİLİRİZ"

Katıldığı yayında "Adana'da yeni bir şey daha bulmuşlar. Araştıracağım ki bileyim. Jelibon bulunmuş. Ne demek jelibon bilmiyorum. Yeraltında 6 milyar dolarlık jelibon bulunmuş" diyen Melih Gökçek'in sözlerine atıfta bulunan Teoman, "Biraz önce Lozan Antlaşması'nın 100'üncü yılını doldurduk, artık jelibonları çıkartabiliriz" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Sözcü yazarı Murat Muratoğlu'nun yeni petrol rezervi bulunduğuna dair resmi açıklamaların ardından "Adana'da bulunan petrolden sonra, Adıyaman'da arama çalışması yapılan iki kuyuda 6 milyar dolarlık Jelibon rezervlerine rastlandı" sözlerini ciddiye alan Melih Gökçek, katıldığı programda konuyla ilgili konuşmuştu. Jelibon bulunduğunu söyleyen Gökçek, "Adana'da yeni bir şey daha bulmuşlar. Bugün gazetede okudum. Ne anlama geldiğini de bilmiyorum. İtiraf edeyim. Araştıracağım ki bileyim. Onun adı var. Çocuklar yer ya. Jelibon. Jelibon bulunmuş. Ne demek jelibon bilmiyorum. Yeraltında 6 milyar dolarlık jelibon bulunmuş. Bu ne anlama geliyor bilmiyorum. Bugünkü medyaya baktım. Hayır fake değil. Resmi şey. Arka arkaya bulunuyor" demişti.

Teoman'dan Melih Gökçe'nin 'Jelibon rezervi bulunmuş' sözlerine olay gönderme: Jelibonları çıkartabiliriz

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Melih Gökçek Teoman Bodrum Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe maçı ne zaman? Bu hafta Fenerbahçe kiminle oynuyor, FB maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (6)

elif yildiz:

ülkemiz üçüncü dünya ülkesiydi bence şükredin oturun

9
68
yanıtYanıtla
GERÇEKÇİ...!!!!!:

Bu ülkede, Sanatçıların siyasete karışmaları kadar saçma bir şey yok, bir kaç alkış alıp , şarkıları belli bir kesim tarafından dinlenip, dizileri izlendimi,,, kendilerini dahada geliştirmek yerine, siyasilere sataşıyorlar...

25
24
yanıtYanıtla
ÖNDER ÇELİK:

ADAM ADAM

35
6
yanıtYanıtla
Halit Dursun:

hani müzigi birakmamismiydi bu teoman? ne kadar kinleri nefretleri varsa ak partiye karsi konserde hemen laf sokmaya calisiyor... yaziklar olsun sizin konserlerinize gidenlere...

10
30
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Hiçbir işe yaramayan çöpler ülkeye 20 yıl hizmet vermiş adamlara hitap etme cüretini gösteriyor. Bu ülkeye adalet gelecek herkes layık olduğu yere gidecek.

13
24
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

bir markete girdiğinizde marketteki ürünleri müzeyi ziyeret eden bir ziyaretçi gibi seyredip hiç bir şey alamadan çıkmanızın nedenini az biraz da olsa anlayabildinizmi acaba layık olduğunuz gibi yönetilirsiniz

18
7
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title