Haberler

Temmuz ayında en çok onları konuştuk! Ozan Güven ve Hadise, özel hayatlarıyla gündemden düşmedi

Güncelleme:

İnsansız haber analiz ve raporlama sistemi Habermetre, temmuz ayında en çok haber konusu olan ünlü isimleri açıkladı. Listenin başında ise sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği ileri sürülen Ozan Güven yer aldı. Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Hadise ise 2. sıraya yerleşti.

Türkiye'nin en büyük dijital haber bankası, 7 binden fazla Türk sitesini tarayarak, temmuz ayında en çok haberde adı geçen ünlü isimleri açıkladı. 15 ünlünün yer aldığı listede Ozan Güven ve Hadise zirveye damga vurdu.

TEMMUZ AYINDA EN ÇOK OZAN GÜVEN KONUŞULDU

Habermetre'nin açıkladığı raporda; bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Deniz Bulutsuz'a evinde saatlerce fiziksel şiddet uyguladığı iddiasıyla hakkında dava açılan oyuncu Ozan Güven 7 bin 424 habere konu olarak listenin birinci sırasında yer aldı.

Temmuz ayında en çok haber konusu olan ünlü isimler belli oldu

HADİSE LİSTEYE DAMGA VURDU

Güven'i oyuncu Kaan Yıldırım'la yaşadığı aşkla ve marka kıyafetleriyle gündemden düşmeyen şarkıcı Hadise takip etti. Şarkıcı temmuz ayında tam 7 bin 121 haberde yer aldı. MasterChef ve Survivor gibi sevilen yarışmalarla ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Acun Ilıcalı, 6 bin 958 habere konu olarak 3. sırada yer aldı.

Temmuz ayında en çok haber konusu olan ünlü isimler belli oldu

ÖLÜMDEN DÖNEN ALİŞAN 5. OLDU

Türkiye'nin en büyük dijital haber bankası Habermetre'nin raporunda, paylaşımlarıyla sıkça adından söz ettiren Demet Akalın, 2 bin 538 habere konu olarak 4. sırada ailesiyle İzmir'e giderken kaza geçirip ölümden dönen Alişan 2 bin 405 haberle 5. oldu.

Temmuz ayında en çok haber konusu olan ünlü isimler belli oldu

SURVIVOR ŞAMPİYONU DA LİSTEDE YER ALDI

Listeyi kendisininde yaşça küçük olan bir kadınla aşk yaşadığı iddia edilen İbrahim Tatlıses, Survivor 2020'nin şampiyonu olarak da Cemal Can Canseven takip etti.

Dijital Haber Bankası Habermetre'nin, temmuz ayında en çok haber konusu olan ünlü isimleri açıkladığı liste şu şekilde:

Ozan Güven: 7.424
Hadise: 7.121
Acun Ilıcalı: 6.958
Demet Akalın: 2.538
Alişan: 2.405
Cem Yılmaz: 2.149
İbrahim Tatlıses: 1.962
Cemal Can Canseven: 1.898
Hande Erçel: 1.752
Merve Boluğur: 1.607
Şeyma Subaşı: 1.163
Serenay Sarıkaya: 1.081
Duygu Özaslan: 956
Kaan Yıldırım: 696
Ebru Polat: 369

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Deniz Bulutsuz Ozan Güven Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! En etkili manipülasyon taktiği: Mağduru oynamak ne demek?
500

Yorumlar (13)

6.FİLO:

Sektör olup gitsinler insanlar ne derdinde bunları mı takacaklar.

7
0
yanıtYanıtla
7.KİLO:

YAHU dikkat ettim de her haber de varsın ne iş, demek dedikoduyu magazini seviyor kaçırmıyorsun hayret sanki mahalle karıları gibisin hep salakça yorumlar senden

yanıt0
yanıt2
6.FİLO:

7. KİLO sende 4 kiloluk gezen tavuktun tüm çiftlikler deki horozları ziyaret ettiğinden 7 kilo olmuşsun. kümesinde otur da sahibin olan horozu bekle her çiftlikte horozları ziyaret etme. .

yanıt3
yanıt0
AlpTuna:

Habere konu oldular da ülkeyi kurtardılar.

7
0
yanıtYanıtla
NURULLAH:

hadisenin bacakları çok kalın

5
1
yanıtYanıtla
.........:

ne yapalım şimdi küçük altın mı takalım oda çok pahalı

5
0
yanıtYanıtla
Aylin:

Aferin Aferin

2
2
yanıtYanıtla
SANA NE:

sana ne

yanıt1
yanıt1
Saman ye:

Saman ye

yanıt2
yanıt0
kim:

bunlar kim taniyan var mi

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title