Haberler

Tasarıma El Attılar

İki Ünlü İngiliz Manken Kate Moss ve Rosie Huntington Whiteley, Tarzlarını Hayranlarıyla Paylaşmaya...

Kate Moss (39) ve Rosie Huntington Whiteley (26), İngilitere'nin dünya podyumlarına kazandırdığı iki ünlü isim... Ancak bu iki manken sadece güzellikleri ve fizikleriyle değil, giyim tarzlarıyla da ilgi çekmeyi biliyor. Hal böyle olunca da ünlü markalar; kapsül koleksiyonlar yaptırmak için bu iki güzel mankenin peşinde koşuyor.

SADE VE KULLANIŞLI

Daily Mail gazetesi; Kate Moss'un bir süre ara verdiği tasarımcılığa, Topshop için koleksiyon hazırlayarak geri döneceğini yazdı. Kısa bir süre bu ünlü İngiliz markası için tasarım yapan, ancak yaşadığı anlaşmazlıklar nedeniyle işi bırakan Moss, yeniden tasarıma döneceği için mutlu olduğunu söyledi. İngiltere'nin sevilen mankenlerinden Rosie Huntigton Whiteley ise, Marks & Spencer markası için bir sezon daha iç giyim ve ev giyim koleksiyonu hazırlamak üzere anlaştı. Koleksiyonlarının büyük ilgi görmesiyle tasarımcı kimliğiyle de beğeni toplamaya başlayan Whiteley, sade ve kullanışlı tasarımlara imza atmayı çok sevdiğini söylüyor.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Rosie Huntington Kate Moss Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title