Haberler

Tartışma yaratan Maske Kimsin Sen programı için RTÜK harekete geçti

Güncelleme:

İlk bölümüyle sosyal medyada tartışma yaratan FOX TV'nin Maske Kimsin Sen? yarışmasına ilişkin RTÜK harekete geçti. Bazı kullanıcıların paganizm ve satanizm propagandası olduğunu iddia ettiği program hakkında Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, çocukların korunması özelinde yarın inceleme başlatılacağını açıkladı.

FOX TV ekranlarında dün akşam ilk bölümüyle seyirciyle buluşan "Maske Kimsin Sen?" yarışması, büyük tartışma yarattı. Seyircileri adeta ikiye bölen programa tepki gösteren bazı kullanıcılar, "Maskekimsensen" ve "Foxtvhaddinibil" etiketi altında binlerce paylaşım yaptı.

Tartışma yaratan Maske Kimsin Sen programı için RTÜK harekete geçti

NEDEN TEPKİ GÖSTERİLDİ?

Yurt dışında "Masked Singer" ismiyle yayınlanan programın formatında ünlü isimler, maske ve kostüm kullanmak suretiyle kimliklerini gizleyerek şarkı söylüyor. Jüri üyeleri ile seyirciler ise performanslarını değerlendirerek kim olduklarını tahmin etmeye çalışıyor.

SATANİZM PROPAGANDASI OLDUĞUNU İDDİA ETTİLER

Yeni yarışma bazı kullanıcılar tarafından beğenilirken, bir kesim ise maskelerin paganizm ve satanizm propagandası olduğunu öne sürerek çocukları olumsuz etkilediğini iddia etti.

Tartışma yaratan Maske Kimsin Sen programı için RTÜK harekete geçti

RTÜK İNCELEME BAŞLATTI

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, sosyal medyada "Bu program ile ilgili RTÜK işlem başlatacak mı? Bu program kalkmalı" diyen bir paylaşıma yanıt verdi.

Uslu, "Evet, ilgili program özellikle çocukların korunması özelinde ilgili kanalın denetiminden sorumlu uzman arkadaşlarımız tarafından titizlikle yarın incelemeye alınacaktır." ifadelerini kullandı.

Tartışma yaratan Maske Kimsin Sen programı için RTÜK harekete geçti

Haberler.com / Emre İliksiz - Magazin

Maske Kimsin Sen Fox Tv Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500

Yorumlar (24)

Ütopik Yorumcu:

Allah belalarını versin şunların haline bak fox milletin ahlakını bozmaktan başka hiç bir şey yapmıyor

60
90
yanıtYanıtla
ferhat atmaca:

maşallah toplumumuza. gelen zamlarla karın tokluğuna yaşamamıza kimse çıt çıkarmıyorken din elden gidiyeh programına karşı twitter yıkıldı. herşey müstehak bize. bakın bu yolun sonu afganistan. insanları özgür bırakmazsanız yarın çok geç olacak.

68
42
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Ukala atmada ismine uyumlu şekilde atıp sahtekarlık yapıyorsun.Sen Din Düşmanı olabilirsin.Fakat Dinsizliğini Înananan insanlar üzerinde baskı ve zorbalik aracı olarak kullanamazsın.

yanıt22
yanıt24
Zafer Demir:

çocuklar korkuyormuş. Bu insanlara fatmagülün suçu ne lazım, çukur lazım, savaş lazım vahşet lazım. koltuğun tepesine çıkıp elinde çubuk sallaması lazım

50
11
yanıtYanıtla
sadece kadir:

Allah aşkına bu nasıl bir programdır. küçük çocuklar görse korkar, yani tanınmamak için şeytanca kılığa girmeye gerek mi var ? nasıl bir ruhsuzluktur, RTÜK bu gibi programların yapılmasına nasıl izin verir anlam veremiyorum acilen yasaklanmalı..

25
16
yanıtYanıtla
Mahfuz Demirtaş:

Söz konusu Fox TV olduğu icin RTÜK ceza kesmek için bahane arıyor.biz izledik çok güldük eğlendik kimseye zorla izlettirmiyorlar...

21
13
yanıtYanıtla
Samet Aslan:

Bu tür şeyleri haber yapacağınıza zam furyasını gündeme taşıyın.maskeden insana zarar gelmez

24
10
yanıtYanıtla
Yiğido:

Rütük efendi birde şu ahlaksız programlar var milletin aile yapısı bozan esra orol gibi mesala birde bunlara el atsan boş boş yatacağınıza

31
2
yanıtYanıtla
Uzza Elohim:

Pagan yada Satan görmek için bu yarışmayı izlemeye gerek yok iktidar kanallarında her haber saati izliyoruz görüyoruz onları zaten

22
6
yanıtYanıtla
x girilmez:

şu programın kime ne faydası var yapanında yayınlayanında

18
9
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title