Haberler

Tarkan Ödülünü Cem Yılmaz'ın Elinden Aldı, Espriler Havada Uçuştu!

Güncelleme:

Altın Kelebek'te 2 ödüle layık görülen Tarkan'ın ödüllerini takdim eden Cem Yılmaz olunca salondakiler kahkahaya boğuldu.

44. Pantene Altın Kelebek Ödülleri, televizyon ve müzik dünyasının önemli isimlerini bir araya getirdi. Gecenin sunuculuğunu Cem Davran ve Ayça Ayşin Turan üstlendiği gecede mega star Tarkan'a 2 ödül birden verildi.

EN İYİ POP MÜZİK ERKEK VE YILIN ŞARKISI ÖDÜLÜNÜ ALDI

44. Pantene Altın Kelebek Ödülleri töreninde mega star Tarkan, en iyi pop müzik erkek ödülünü ve "Beni çok sev" ile yılın şarkısı ödülünü aldı.


CEM YILMAZ KIRDI GEÇİRDİ

Cem Yılmaz elinde ödülle koşarak sahneye geldi ve "Düşünün Tarkan ne kadar büyük yıldız, getir götür işlerini ben yapıyorum" diyerek espriyi patlattı. Salondakilerle birlikte Tarkan da kahkahaya boğuldu. Cem Yılmaz esprilerine devam etti: Yalın ile çalışıyordum rakamları az bulunca Tarkan'a geçtim.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cem Davran Cem Yılmaz Tarkan Magazin Haberler

500

Yorumlar (17)

Vasfican:

Hayatımda oturup 1 dakika dahi izlemediğim boş konuşan bir adam

12
21
yanıtYanıtla
Realist:

Şu memlekete bir faydası dokunmayanları ödüle boğmak da bizim işimiz zaten...

9
14
yanıtYanıtla
hasan can:

hiç komik degil

8
13
yanıtYanıtla
HİÇ KOMİK DEĞİL.:

CEM YILMAZ EVET GÖSTERİLERİN KOMİK İZLENİYOR VE HAKKINI VERİYORSUN DA AMA HER YERDE DE ESPRİ YAPACAKSIN DİYE Bİ ŞART YOK ORAYA ÇIKMIŞSIN ÖDÜL VERECEKSİN AAA CEM YILMAZ NE KADAR KOMİK DEDİRTMEK İÇİN SAÇMA SAPAN ESPRİLER. KENDİNCE YİNE KOMİKTİR BELKİ VEYA GÜLENİDE ÇOKTUR AMA O AN ÖDÜLÜ ALAN KİŞİYE DİKKATLERİ KENDİ ÜZERİNE ÇEKMEYE ÇALIŞARAK SAYGISIZLIK YAPIYORSUN.

11
9
yanıtYanıtla
Realist:

Cem yılmaz boş boş espri yapmaya çalışıyor Tarkan i bekleterek. Orası show yeri değil Tarkan a ayıp etmiş. Tarkan da gayet kibarca onu kırmadan ödülünü almayı bekliyor. Helal olsun Tarkan 1 numarasın bu alemde.

8
12
yanıtYanıtla
Realist:

Benim nicimi kullanmayın lütfen.

yanıt1
yanıt3
necla:

Tarkan pop müziğin kralı tam bir efsane tüm ödülleri sonuna kadar hak ediyor pop müziğinin genenegi oldu.

16
4
yanıtYanıtla
Melike:

ayy ne güldüm ne güldüm. koptuk ailecek. bu ne beee. komik olmak için itici olmak bu olsa gerek

10
9
yanıtYanıtla
AyNur:

Tarkan superdi

13
4
yanıtYanıtla
cc:

cem yılmaz gün geçtikçe tükeniyor. espriler artık güldürmüyor. tarkan her zaman ki gibi efendiliğini ve kalitesini korudu. özetle cem yılmaz bu güne kazandığı paralarla emekliliğin tadını çıkarsın sahil kenarında.

8
8
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title