Haberler

Talat Bulut'un 100 bin TL'lik tazminat davasına mahkemeden ret

Güncelleme:

Başrol oynadığı dizinin çalışanı set çalışanını taciz ettiği iddiasına takipsizlik kararı verilen oyuncu Talat Bulut'un manevi zarar gördüğünü söyleyerek açtığı dava reddedildi.

Bir televizyon dizisinde kostüm asistanı olarak çalışan Özge Ş.'yi taciz ettiği iddia edilen oyuncu Talat Bulut, bu iddiaya takipsizlik kararı verilmesinin ardından Özge Ş.'ye 100 bin TL'lik manevi tazminat davası açmıştı. Ünlü oyuncu Bulut'un davası karara bağlandı.

Büyükçekmece 3. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen duruşmada taraf avukatları hazır bulundu.

"MADDİ VE MANEVİ ZARAR UĞRADI"

Duruşmada tanık olarak dinlenen Ceren Aslan, Talat Bulut'u 8 yıldır tanıdığını söyleyerek "Ben menajerlik şirketinin sahibi olduğum için Talat Bey ile çalışmaktayım. Bu dönemde Talat Bey'in yaşadıklarına şahit oldum. Kendisinin film çekimleri iptal edildi. Reklam işbirliği ile anlaşmamız iptal edildi. Maddi ve manevi zarara uğramıştır. Ortaya atılan iddia sonucunda yaşadığı linç kampanyasında psikolojik olarak rahatsızlık yaşamıştır ve bu konuda bir doktordan yardım almıştır. Büyük zarara uğramıştır" şeklinde beyanda bulundu.

"CİNSEL İSTİSMARI KANITLAMAK ZORDUR ÇÜNKÜ GİZLİ OLUR"

Söz alan davalı avukatı ise tanık beyanında aleyhe olan hususları kabul etmediklerini söyleyerek, "Müvekkilimin olaylarından sonra tüm mağdurlar çıkıp davacının onlara yaptıklarını anlatmıştır. Bu nedenle linç kampanyasına müvekkilim sebebiyet vermemiştir. Cinsel istismarı kanıtlamak zordur çünkü gizli olur. Bu konular hassas konulardır burada tartışılması doğru değildir. Davanın reddine karar verilmesini talep ederiz" dedi.

"MÜVEKKİLİM SOSYAL MEDYADA LİNÇ EDİLMİŞTİR"

Talat Bulut'un avukatı ise müvekkiline atılan suçun iftira olduğunun Yargıtay tarafından kabul edildiğini söyleyerek "Müvekkilim sosyal medyada linç edilmiştir. Linç girişimi bu olay ile başlamıştır. Müvekkilimin kızı bu olaydan çok etkilenmiştir. Davamızın kabul edilmesini talep ediyoruz" şeklinde konuştu.

Kararını açıklayan hakim Talat Bulut'un açtığı 100 bin TL'lik manevi tazminat davasının reddine karar verdi.

NE OLMUŞTU?

Bir televizyon dizisinde başrol oyuncusu olan Talat Bulut'un tacizine uğradığını iddia eden dizinin kostüm asistanı Özge Ş., ünlü oyuncu hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında taciz iddialarına ilişkin Talat Bulut hakkında 'delil yetersizliği' nedeniyle takipsizlik kararı verilmişti. Takipsizlik kararının ardından Talat Bulut, taciz iddiasında bulunan Özge Ş. hakkında Büyükçekmece Asliye Hukuk Mahkemesi'nde 100 bin TL'lik manevi tazminat davası açmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Talat Bulut Magazin Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

500

Yorumlar (21)

TTYUUUU:

DAVA NEDEN RED EDİLMİŞ ADAMA LİNÇ YAPILDI HAKİMLER VE SAVCILAR BU DURUMU SOSYAL MEDYADAN HİÇ Mİ OKUMAMIŞ BİRAZ GERÇEKÇİ OLALIM ADAMIN ŞEREFİYLE OYNA OH NE ALA

10
4
yanıtYanıtla
..:

kapalı kapılar ardında ne olduğunu kimse bilemez. kadın veya erkek insanlara karşı hep dikkatli olmak lazım

11
0
yanıtYanıtla
PAŞALI:

Talat Bulut''ta K. K. ayağı var gibi. Yani Karı kız ayağı :)

6
1
yanıtYanıtla
bravo mahkemeye,onların söyleyemediği:

evrim olarak geri ; parası var diye vatandaşın acil işlerine ipotek koymuş; mahkeme senin gönül işlerinin noterimi lan dürzü!

4
2
yanıtYanıtla
Deli Ama Dahi:

yazık değil mi Ahmet Kurala, Talat Buluta iftiraya uğradı zarara uğradı rencide edildi erkeğe şiddete HAYIR

4
1
yanıtYanıtla
Kaso:

Talat Buluta iftira atan kızın, Artvin savcılığından benzeri bir olaydan sabıkası çıktı hem de babasına karşı.

yanıt0
yanıt0
yorum yapılır:

ak saçlı kötü adam parayı alamamış aklanmamış tühh

2
2
yanıtYanıtla
MSDS:

Sn Hakim mahkemeleri böyle dandik işlerle uğraştırmayın demek istemiş . .

3
1
yanıtYanıtla
Boş haber:

Saçma sapan yorumlar

2
1
yanıtYanıtla
asds:

Reklam yapıp adamı karalamaya çalışın. Avukat da kendini nasıl sergiliyor ama. Hadi bakalım köşeyi döndün mını yaladım avukat

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title