Haberler

Talat Bulut: Bu Yüzden Akbil Kullanıyorsun!

Güncelleme:

Verdiği röportajda, ''Şu borcum bitsin artık. Her gece onları düşünmekten bıktım.'' ifadelerini kullanan Altan Erkekli'ye, adı taciz iddialarına karışan Talat Bulut zehir zemberek yorum yaptı.

, Hürriyet Gazetesi'ne verdiği bir röportajda evinin taksitlerini ödeyemediğini ve her gece borçlarını düşündüğünü belirten 'ye sosyal medyadan karşılık verdi.

''ŞU BORCUM BİTSİN ARTIK''

Ünlü yönetmen Çağan Irmak'ın ''Bizi Hatırla'' filminde boy gösteren , Hürriyet'e verdiği röportajda çarpıcı ifadeler kullandı. Erkekli, "Şu borcum bitsin artık. 63 yaşımda, her gece onları düşünmekten bıktım." dedi.

TALAT BULUT YORUM YAPTI

Erkekli'nin röportajı basında hayli yankı uyandırırken, 2.Sayfa programı ise konuyu Instagram hesabından paylaştı. Tek mal varlığı olarak evinin olduğunu söylediği paylaşımın devamında Altan Erkekli'nin, ''Şu borcum bitsin artık. 63 yaşımda, her gece onları düşünmekten bıktım.'' sözlerine yer verildi. Paylaşıma, adı sette taciz iddialarına karışan Talat Bulut'dan zehir zemberek bir yorum geldi.

Talat Bulut: Bu Yüzden Akbil Kullanıyorsun!

''KIYAMAM SANA''

Bulut'un, Altan Erkekli'nin sözlerine yanıtı ise, "Ah canım kıyamam sana.Bu yüzden sen akbil kullanıyorsun. Her filmde oynamana rağmen 1.000.000 $ evin borcunu ödemekte çok zor. Ömrün uzun olsun." şeklinde oldu.

SEBEP, ALTAN ERKEKLİ'NİN TACİZ YORUMU MU?

'un, 'ye karşı yaptığı bu çıkışın sebebinin ne olduğu tam anlamıyla bilinmiyor. Ancak akıllara Erkekli'nin, Talat Bulut'un adı karıştığı taciz iddiaları hakkında sorulan sorulara verdiği cevap geldi. Altan Erkekli taciz iddialarıyla ilgili, "Kendisiyle henüz konuşamadım ama her iki taraf içinde kötü bir durum tabii. Talat bir baba kendisini nasıl bu duruma düşürdü bilemiyorum. Bence sette ve işte çalışanlarla aradaki mesafeyi her zaman korumakta fayda var." yanıtını vermişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Altan Erkekli Talat Bulut Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title